Vakantiepark medemblik

Vakantiepark Het Grootslag ligt aan het IJsselmeer en is daarom een perfecte bestemming op heerlijk op vakantie te gaan. U kunt vanaf het vakantiepark de dijk volgen die u brengt naar het historische Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en kreeg in 1289 stadrechten van graaf Floris V.

Langs de dijk richting Medemblik komt u verschillende bezienswaardigheden tegen. U komt onder andere langs het Nederlands Stoommachine Museum. Het museum staat helemaal in het teken van stoom, u wordt dan ook mee terug in de tijd genomen toen alles nog op stoom draaide. Daarnaast komt u meelmolen ‘De Herder’ tegen. In deze molen wordt nog regelmatig graan gemalen. een bezoekje brengen is geen probleem, ze kunnen u er alles vertellen over de geschiedenis van deze authentieke molen.

Aan het water ligt het prachtige gemeentehuis dat uitkijkt op de winkelstraat van Medemblik. In de winkelstraat is het hele jaar door een hoop te beleven. U kunt hier lekker shoppen en genieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer. Ook ‘s avonds is er voldoende te beleven in Medemblik. Er zijn vele gezellige restaurants en cafés waar u met vrienden of familie lekker kunt en drinken. Naast de vele restaurants en cafés is er in Medemblik ook een bowlingbaan, casino en een bioscoop.  

Voor de mensen die de dag sportief willen doorbrengen of gewoon een gezellige dag met de kinderen willen hebben zijn er onder meer een zwembad en een tennisbaan. Dit is maar een kleine greep uit alle mogelijkheden in Medemblik, er zijn nog veel meer sportactiviteiten mogelijk, zowel binnen als buiten.

Op vakantie in gemeente Medemblik

Medemblik ligt op steenworp afstand van Andijk en is te bereiken met de auto en fiets, voor de fanatiekelingen zelfs lopend. Er is in Medemblik een hoop te doen en te beleven. Als u op de dijk bij Vakantiepark Het Grootslag gaat staan kunt u Medemblik al zien liggen.

Bij Vakantiepark Het Grootslag kunt u de keuze maken uit diverse chalets, bungalows en een 10 persoons familiewoning. Voor de leukste en gezelligste vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving.

Vakantiepark Het Grootslag

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen