reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Vakantie met hond

Lekker op vakantie met het hele gezin, of gewoon even een weekeindje weg? Dan moet de hond natuurlijk gewoon mee!

Wij snappen dat helemaal, en bij ons kunt u ook prima op vakantie met de hond. In veel van onze bungalows en chalets zijn honden van harte welkom. De vakantiewoningen op ons park zijn allemaal privé eigendom en veel van onze huiseigenaren zijn zelf dol op hun huisdier. Zij begrijpen dus dat u bijvoorbeeld het liefst een vakantiehuisje met een afgesloten tuin heeft. En ook bij onze Grootslaghoreca is uw huisdier welkom. 

Direct aan de dijk!

Vanwege onze unieke ligging aan het IJsselmeer bent u maar een paar stappen van de IJsselmeerdijk verwijderd. Lekker wandelen over de dijk en spetteren in het IJsselmeer, uw trouwe viervoeter zal ervan genieten! Een chalet direct aan de dijk, of een bungalow met omheinde tuin?

Kies zelf je bungalow of chalet uit

Kies zelf uw favoriete vakantiehuis op Het Grootslag uit en klik hier voor een overzicht van alle accommodaties waar uw hond welkom is.

Wandelroute naast de deur

Natuurlijk wilt u er samen met de hond lekker op uit om van de buitenlucht en de mooie omgeving te genieten. Een leuke wandelroute, die nagenoeg voor de deur start, is bijvoorbeeld de Oranje-route. Een mooie gevarieerde wandeling van bijna tien kilometer die voert over een stuk Westfriese Omringdijk, door de dorpjes Wervershoof en Onderdijk en langs het IJsselmeer. Houd uw hond wel aangelijnd op deze route.

En vergeet niet: bij regen, wind of zonneschijn: uw hond heeft altijd zin in een wandeling!

hondenweer

Losloopplekken

Een overzicht van mooie plekken in de omgeving waar uw trouwe viervoeter lekker los kan ravotten hebben we in een van onze blogberichten al eens op een rijtje gezet.

In de directe omgeving van Vakantiepark Het Grootslag, langs het IJsselmeer zijn een aantal mooie natuurgebieden waar u lekker kunt wandelen. En op een aantal plekken kan uw hond naar hartenlust helemaal vrij  rondrennen. Hier een overzicht van de wandelgebieden en (donkergroene) losloopplekken: 

 

losloopgebieden hond bij IJsselmeer