reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Lastminute aanbiedingen

 

Voorjaarsaanbieding: De hele maand april 10% korting!

Het begint bij jou vast en zeker ook te kriebelen. Kom lekker genieten van het ontluikende voorjaar. Trek erop uit, geniet van de voorjaarzon, wandelend of op de fiets. Lekker picknicken in de buitenlucht of misschien al ontbijten op je zonnige terras...

Veilig genieten op anderhalve meter, dat kan prima op ons rustige familiepark. We zorgen voor een schone accomodatie, en op verzoek kun je zelfs contactloos inchecken. 

Geen zin om te koken? Bestel dan een van de lekkere maaltijden bij onze horeca. Het enige wat je nog hoeft te doen is lekker tafelen in je eigen vakantiehuis. Vlees, vis of vegetarisch, onze Grootslaghoreca biedt voor elk wat wils. 

Tijd voor een ander uitzicht? Zoek dan hier snel jouw leuke chalet bij de dijk uit, of die mooie bungalow aan het water. En mocht je onverhoopt toch tóch niet kunnen komen (het zijn tenslotte onzekere tijden), dan bieden we je een extra flexibele omboekingsregeling

April met korting!

April met korting!

Er komt mooi weer aan! Reserveer nu alvast een heerlijke vakantie, de hele maand april nog met korting en extra flexibele omboekgarantie , en trek er binnenkort lekker op uit in de lentezon!

Historische rijkdom

Historische rijkdom

Ontdek de rijke Hollandse historie in Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Wandel langs historische havens en huizen uit de gouden eeuw. 

Meivakantie aan het IJsselmeer

Meivakantie aan het IJsselmeer

Kom het voorjaar vieren aan het IJsselmeer en geniet van de prachtige West-Friese bloemenvelden!

Tips & activiteiten omgeving