reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Lastminute aanbiedingen

 

Voorjaarsaanbieding: april en mei (inclusief meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) met 10% korting

Het begint bij jou vast en zeker ook te kriebelen. Heb je genoeg van het binnenzitten en heb je behoeft aan rust en ruimte om je heen? Kom dan bij ons genieten van het ontluikende voorjaar. Trek erop uit, geniet van het voorjaar. Lekker picknicken in de buitenlucht of ontbijten op je zonnige terras...

Tot begin mei kun je in de omgeving van Andijk genieten van bloeiende tulpenvelden. In de meimaand tooit Westfriesland zich in een bruidskleed van pinksterbloemen en fluitekruid. Voor wandelaars zijn er een aantal leuke routes in de omgeving van het park. En we liggen naast een knooppunt van diverse fietsroutes. Zelf geen fiets mee? Geen probleem, bij onze receptie hebben we een keus aan fietsen voor groot en klein, mét of zonder electrische ondersteuning. 

Veilig genieten op anderhalve meter, dat kan prima op ons rustige familiepark. We zorgen voor een schone accomodatie, en op verzoek kun je zelfs contactloos inchecken. 

Geen zin om te koken? Bestel dan een van de lekkere maaltijden bij onze horeca. Het enige wat je nog hoeft te doen is lekker tafelen in je eigen vakantiehuis. Vlees, vis of vegetarisch, onze Grootslaghoreca biedt voor elk wat wils. 

Tijd voor een ander uitzicht? Zoek dan hier snel jouw leuke chalet bij de dijk uit, of die mooie bungalow aan het water. En mocht je onverhoopt toch tóch niet kunnen komen (het zijn tenslotte onzekere tijden), dan bieden we je een extra flexibele omboekingsregeling

Hemelvaart en Pinksteren: Last minute korting!

Hemelvaart en Pinksteren: Last minute korting!

Maak gebruik van dat lekkere lange weekeind met Hemelvaart of Pinksteren. Met korting en extra flexibele omboekgarantie

Historische rijkdom

Historische rijkdom

Ontdek de rijke Hollandse historie in Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Wandel langs historische havens en huizen uit de gouden eeuw. 

Meivakantie aan het IJsselmeer

Meivakantie aan het IJsselmeer

Kom het voorjaar vieren aan het IJsselmeer en geniet van de prachtige West-Friese bloemenvelden!

Tips & activiteiten omgeving