reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Boek een van de arrangementen!

Wilt u er lekker tussenuit met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst of Oud & Nieuw? In deze periodes hebben wij aangepaste verblijfsperiodes die u kunt boeken.

Een extra lang weekend met Hemelvaart!

Ga er lekker op uit met Hemelvaart en kom een extra lang weekend genieten van een welverdiende break. Je kunt een bezoek brengen aan de jaarmarkt in het centrum van Wognum of je klimkunsten testen op een spectaculaire parcours tussen de bomen van klimpark het  Streekbos.

Beschikbaarheid en prijzen rondom Hemelvaart

 

 


 

Oud en nieuw vieren met familie en vrienden

Neem een Nieuwjaarsduik in het verwarmde binnenzwembad 'De Oase' of geniet van een lange wandeling over de dijk langs het IJsselmeer. Gezellig met de familie en vrienden bij elkaar in één van onze bungalows met open haard of sauna. Op ons park is het toegestaan om vuurwerk af te steken.

Beschikbaarheid en prijzen rondom Oud en Nieuw

Pinksteren, een voorproef op de zomer.

Het weer is al lekker, maar de zomervakantie duurt nog even, dus waarom niet alvast genieten van de mooie natuur tijdens het lange Pinksterweekeind van 18 tot 22 mei? Lekker fietsen over de omringdijk of een bezoek aan de bekende tuinfair in Midwoud. Er is altijd wel iets leuks te doen in de maand mei!

Beschikbaarheid en prijzen rondom Pinksteren

 


  

 

Kerstvakantie in eigen land!

Weg van alle verplichtingen en drukte? Geniet met elkaar van een heerlijke bungalow of chalet in eigen land! Gezellige kerstverlichting, cadeautjes uitpakken of samen bij het haardvuur. Geniet volop van de kerstsfeer tijdens de kerstvakantie met familie of vrienden.

Beschikbaarheid en prijzen rondom Kerst

                                   


  

Ertussenuit met Pasen

Kom genieten van het voorjaar. Samen ontbijten, paaseieren zoeken of heerlijk de natuur in. Hoe brengt u de paasdagen door? Het lange paasweekeind is een mooie gelegenheid om te ontspannen met familie of vrienden.

Beschikbaarheid en prijzen rondom Pasen