overdekt zwembad

Vakantiedorp Het Grootslag beschikt over een overdekt zwembad met een baby en peuter gedeelte. Het overdekte zwembad `De Oase' kunt u het hele jaar bezoeken. Voor dolle pret maar ook voor de sport wordt ons zwembad gebruik. Zo worden er zwemlessen gegeven voor de bewoners van Andijk en voor de mensen die op het Grootslag verblijven.

Buiten de zwemlessen om kunt u natuurlijk gebruik maken van het zwembad. Wilt u na een warm dagje weg afkoelen in het lekker water? Dan kunt u heerlijk genieten in ons zwembad. Maar ook met slecht weer is ‘’De Oase’’ geschikt voor een hele dag vermaak. U kunt heerlijk zwemmen en genieten van alle mogelijkheden die het zwembad biedt. In de zomer worden er diverse recreatie activiteiten gehouden, zoals bijvoorbeeld een kinderdisco, waterpolo en tal van andere activiteiten. Het zwembad De Oase biedt voor ieder wat wils.

Zwemmen tijdens uw vakantie

Bijna ieder vakantiepark beschikt wel over een zwembad. Zo heeft Vakantiedorp Het Grootslag ook een overdekt zwembad voor jong en oud. Het zwembad staat op het park en is dus bewandelbaar vanaf alle bungalows, chalets en de camping. Voor de leukste en meest gezellige vakantie kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving.

Vakantie tijdens de meivakantie

In de meivakantie er even tussenuit? Dan is Vakantiedorp Het Grootslag een uitstekende keuze om naartoe op vakantie te staan. Er is in deze periode veel te beleven op het vakantiedorp maar ook in de omgeving.

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal tijdens uw verblijf bij Vakantiedorp Het Grootslag.

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Standaard 4 personen                      Standaard 5 personen