Overdekt zwembad

Zwemmen tijdens jouw vakantie

Vakantiepark Het Grootslag beschikt over een overdekt zwembad met een baby en peuter gedeelte. Het overdekte zwembad 'De Oase' kun je het hele jaar bezoeken. Voor dolle pret, maar ook voor de sport wordt ons zwembad gebruikt. Zo worden er zwemlessen gegeven voor de bewoners uit Andijk en omgeving. Tijdens de zwemlessen is het halve bad gereserveerd voor de zwemschool, de andere helft blijft vrij voor recreatief zwemmen.

Wil je na een warm dagje weg afkoelen in het lekkere water? Dan kun je heerlijk genieten in ons zwembad. Maar ook met slecht weer is 'De Oase' geschikt voor een hele dag vermaak. Je kunt heerlijk zwemmen en genieten van alle mogelijkheden die het zwembad biedt. In de zomer worden er diverse recreatie activiteiten gehouden, zoals bijvoorbeeld een kinderdisco, waterpolo en tal van andere activiteiten. Het zwembad 'De Oase' biedt voor ieder wat wils. 

Het zwembad staat op het park en is dus op loopafstand vanaf alle bungalows, chalets en de camping. Voor de leukste en meest gezellige vakantie kun je bij Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving.

Vakantie tijdens de meivakantie

In de meivakantie er even tussenuit? Dan is Vakantiepark Het Grootslag een uitstekende keuze om naartoe op vakantie te staan. Er is in deze periode veel te beleven op het vakantiepark maar ook in de omgeving.

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal tijdens jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Zwembad