reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel 0228-592944

 

Is het mogelijk op een afwijkende dag (buiten maandag of vrijdag) te arriveren/vertrekken?
Dit is alleen mogelijk rond feestdagen (na pasen/pinksteren, voor hemelvaartsdag etc.). Buiten de vakantieperiodes en in overleg met de receptie. 

Kan ik vanwege corona mijn vakantie annuleren of wijzigen? 
U kunt hier de laatste informatie met betrekking tot het coronavirus en uw vakantie op Het Grootslag vinden.

Kan er een annuleringsverzekering bij jullie worden afgesloten?
U kunt via Vakantiepark Het Grootslag geen annuleringsverzekering afsluiten. Dit kunt u zelf afsluiten (bij bv. Rabobank, ANWB).

Mag je barbecueën op het park?
Barbecueën is toegestaan bij al onze accommodaties mits dit geen overlast veroorzaakt bij andere recreanten. Bij de parkwinkel kunt u een barbecue voor eenmalig gebruik kopen. 

Wanneer moet ik betalen als ik gereserveerd heb?
Er wordt standaard gevraagd om een aanbetaling van 30% binnen 3 dagen na boeken (restantbedrag 42 dagen voor aankomst). U kunt direct bij de online reservering betalen. Doet u dit liever niet dan ontvangt een bevestiging via de e-mail waarmee u gelijk via IDEAL kunt betalen. Ook kunt u uiteraard het geld overschrijven. Op de reserveringsbevestiging vindt u de betalingstermijnen.

Ontvang ik nog een betalingsbevestiging als ik het geld heb overgemaakt?
Ja, na ontvangst van uw betaling sturen wij hiervan een bevestiging. Wanneer wij uw betaling niet tijdig ontvangen, krijgt u van ons per e-mail een betalingsherinnering.

Moeten vrienden of familie die op bezoek komen betalen?
Voor dagbezoek hoeft u niet te betalen. Blijven uw logees overnachten dan moet u dit bij de receptie aanmelden. Voor logeés betaald u alleen toeristenbelasting.

Beschikken jullie over fietsverhuur?
U kunt van pasen tot na de herfstvakantie bij de receptie fietsen huren. Wij beschikken over e-bikes, en gewone heren-,dames- en kinderfietsen. Ook kunt u kinderzitjes (voor en achter) bij ons huren. Voor leuke fietstips: klik hier.

Is er een huisdier toegestaan op het park?
In de accommodaties zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Dit dient u bij reservering op te geven. We hebben natuurlijk ook huisdiervrije bungalows en chalets.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
U kunt vanaf 9:00 uur al inchecken. De sleutel van de accommodatie kunt u vanaf 15:00 uur bij de receptie verkrijgen. Het is de gehele dag mogelijk gebruik te maken van de faciliteiten op het park. 

Kan ik een kinderbed in een chalet plaatsen?
Wij raden het af een kinderbed in een chalet te plaatsen omdat hier weinig ruimte voor is. In de 3 slaapkamer-bungalows is er plaats in één van de slaapkamers, we raden dit echter ook niet aan vanwege de beperkte ruimte. In de 10 persoons familiewoning is een uitklapbaar bedje en box aanwezig. 

Is er een koffiezetapparaat of Senseo in de accommodatie aanwezig?
In de accommodaties is standaard een koffiezetapparaat aanwezig. 

Kan ik laat arriveren?
Dit is mogelijk indien de reservering vooraf is betaald. Neemt u tijdig contact op met de receptie, dan zorgen wij ervoor dat u de sleutel ergens op het vakantiepark kunt afhalen. 

Ik heb laatst geboekt en nu zie ik ineens een last-minute korting. Kan ik hier alsnog gebruik van maken?
Nee, helaas is deze korting alleen geldig voor de gasten die op korte termijn boeken. Achteraf wordt geen last-minute korting gegeven over reeds gerealiseerde reserveringen.

Moet ik mijn eigen linnen meenemen?
In de accommodaties zijn (1-persoons) dekbedden en kussen aanwezig. U kunt uw eigen bedlinnen, handdoeken en keukendoeken meenemen maar u kunt deze ook bij ons reserveren. De bestelde artikelen liggen dan bij aankomst in uw accommodatie voor u klaar. Geen zin om bedden op te maken, dan besteld u gewoon opgemaakte bedden bij aankomst!

Tot hoe laat kan ik uitchecken?
U dient de sleutel uiterlijk 10:00 uur bij de receptie in te leveren. 

Is er een wasserette op het park aanwezig?
Ja, de wasserette is naast de parkwinkel gelegen. Bij de receptie kunt u was- en droogmuntjes kopen. Een wasmuntje kost € 5,50 (wasmiddel inbegrepen) en een droogmuntje kost € 3,50.

Is er WiFi aanwezig op het park?
In alle accommodaties is gratis WIFI aanwezig. Tevens kunt u in de centraal gelegen horecavorzieningen van gratis WIFI gebruik maken.
           

Waarvan zijn de dekbedden en kussens gemaakt die in onze accommodaties liggen?
Tijk: 50% katoen, 50% polyester (banenstiksel)
Vulling: 100% holle gesiliconiseerde vezel (polyester)

Indien u meer vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze receptie via het telefoonnummer 0228-592944

Naar boven