reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek onze veelzijdige omgeving!

Terug naar overzicht

Zwembaden

Buitenzwembad De Weid

Vlakbij, in Andijk ligt zwembad De Weid. Dit mooie buitenzwembad biedt maar liefst drie baden, waaronder een bad van 15 X 25 meter, een ondiep bad van 10 X 15 meter en verder is er een klein pierenbad aanwezig. De twee grote zwembaden beschikken over diverse recreatieve voorzieningen, zoals jetstreams, bruisbank en spuitelementen. Verder is er een grote tuin met diverse speelatributen. 

Binnenbad De Waterhoorn

Wat heeft binnenbad De Waterhoorn? Er is een groot binnenzwembad en beschikt over fonteinen, een 72 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek en een wildwaterrivier. Voor de kleuters en peuters is er appart peuter- en kleuter(buiten)bad. Het bad is veilig afgeschermd van de onstuimigheid. Het subtropische oord kent talloze verrassende plekken om te relaxen of te genieten van de heerlijke hapjes en drankjes aan de bar.

Buitenbad de Wijzend

In Zwaag, slechts van Het Grootslag ligt buitenzwembad " de Wijzend". Wat heeft buitenbad De Wijzend? Er is een groot piratenbad van 400 m2. Er staat een echt piratenschip en in het wedstrijdbad van 50 meter lang kan u baantjes trekken. Voor de waaghalzen is er een snelle waterglijbaan van 25 meter en er is een springplank aanwezig. De allerkleinsten kunnen terecht in het peuter- en kleuterbad en er is een grote speelweide vol speeltoestellen!

Binnenzwembad Enkhuizerzand

Wat heeft binnenbad Enkhuizerzand? Wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, waterglijbaan, Turkse stoomcabines, zonnebanken, zwemmersbar, jetstreams, waterval, bruisplaten en bruisbanken, zij hebben het allemaal voor u! Er is een bar en een terras aanwezig als u even genoeg heeft van het zwemmen.