reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek onze veelzijdige omgeving!

Terug naar overzicht

Botenverhuur omgeving

Zelf zeilen, onder begeleiding  op een authentieke houten kotter

Op 10 minuten wandelen van het Vakantiepark, vanuit de  jachthaven van Andijk, kunt u een zeiltocht op een authentieke houten kotter maken. Ervaring is niet vereist, schipper Simon zorgt voor een leuke, leerzame en ontspannen zeiltocht voor jong en oud. Voor 2 t/m 11 personen. Al te boeken vanaf 2 uur (=20,- p.p. )

voor meer informatie: simonttc@casema.nl of 06-21831885

Of kijk op facebook bij Kulu Zeiltochten

 

Sloep huren haven Andijk ( online te boeken!)

Op een loopafstand van ongeveer 10 minuten bent u in de haven van Andijk. Als u zin heeft in een dagje met een sloep te varen en te genieten van het prachtige IJsselmeer. Dan is dit het juiste adres! U heeft geen vaarbewijs nodig en u kunt gezellig met het gezin een dagje het IJsselmeer op.

 

Voor meer informatie klikt u dan hier. 
 

 

Bijenstal Fluisterboot verhuur in Opperdoes
Opperdoes is een mooi dorpje in de buurt van Medemblik. Het is vooral bekend vanwege de Opperdoezer Ronde, de plaatselijke aardappel die flink in de belangstelling van de culinaire gemeenschap is komen te staan. Maar het dorp biedt meer dan aardappels alleen. U vind hier ook Imkerij de Bijenstal waar u alles kunt leren over het leven van de honingbij. Daarnaast kunt u hier terecht voor het huren van een fluisterboot waarmee u Opperdoes en haar prachtige omgeving vanaf het water kunt verkennen. 
De minimale huur (vaartijd) is een uur en maximaal 4 uur. (Tip neem een kussen mee!)

Voor meer informatie: http://www.bijenstal.nl/fluisterboot/

 

Watertaxi Hoorn
In ongeveer een half uur bent u in Hoorn.
Watertaxi hoorn verhuurt fluisterboten (electrische sloep).Ook zijn rondvaarten door de haven van Hoorn met stadsgids mogelijk.

Voor meer informatie klikt u dan hier.