reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek onze veelzijdige omgeving!

Terug naar overzicht

Watersport

Surfles

Vlakbij het prachtige IJsselmeerdorp Schellinkhout op slechts 18 kilometer van Het Grootslag ligt één van de mooste surf- en watersportplekken van Nederland. Hier vind je "de Midget". Het water is tot ruim 500 meter uit de kust ondiep. Dat maakt Surfside De Midget een ideale plek om te (leren) surfen, watersporten en kiten.

Jeugdzeillessen

Doe eens wat anders in de zomervakantie: leer zeilen! Direkt naast Vakantiepark Het Grootslag zeillessen volgen bij watersportvereniging "de Kreupel". Gezellig, leerzaam en actief bezig zijn op het water met leeftijdsgenootjes.

Andijk jachtverhuur

Op ongeveer 10 minuten loopafstand is de haven in Andijk. Het is een moderne jachthaven aan het IJsselmeer die plaats biedt aan zo’n 600 boten. Er is een eersteklas restaurant  met een gezellig terras waar u een prachtig uitzicht heeft over het IJsselmeer en de zeiljachten in de haven. U kunt een kijkje nemen op de website van Andijk zeiljacht verhuur voor meer informatie over het huren van een zeiljacht of sloep.

Zeehondentochten en rondvaarten

Voor een prachtig ervaring kunt u een zeehondentocht of mooie rondvaart maken vanaf de Oostkad in de havens van Den Oever.

Veerboten omgeving

Vanuit Andijk bent u met de auto binnen een uur in Den Helder. Vanaf hier begint een heerlijk dagje Texel. U gaat snel en gemakkelijk met de veerboot over. ook kunt u vanuit Enkhuizen oversteken naar Stavoren.

Botenverhuur omgeving

Wilt u zelf onze omgeving vanaf het water ontdekken? Dan kunt u een boot huren. We hebben een aantal adressen voor u op een rijtje gezet.