reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek onze veelzijdige omgeving!

Terug naar overzicht

Amsterdam

Het Anne Frank Huis
Na de oorlog dreigde de voormalige schuilplaats aan de Prinsengracht 263 te vervallen. Een aantal burgers kwamen in actie en zij richten de Anne Frank Stichting op. Een belangrijk doel van deze stichting was vooral om de schuilplaats te behouden. Tegenwoordig is het Anne Frank Huis één van de drie meest bezochte musea van Amsterdam. 
Het Anne Frank Huis is ook interessant en leerzaam voor kinderen vanaf 10 jaar. Wel is het raadzaam om jonge kinderen voor te bereiden op het bezoek. 
Voor meer informate over het Anne Frank Huis klikt u dan hier.

Madame Tussauds
In het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds op de Dam in Amsterdam staan wassenbeelden van verschillende beroemdheden. Op zes verdiepingen zie je in één dag meer beroemdheden dan je voor mogelijk zou houden. Zo kan men bijvoorbeeld mixen met Tiësto, poseren naast Lady Gaga, voetballen met Ronaldinho, bij de Mona Lisa in de lijst komen, een toespraak houden met George W. Bush, aan boord stappen van de Black Pearl, in bed kruipen bij Robbie Williams, fietsen tegen Lance Armstrong en dineren met George Clooney. Voor onze gasten bieden we graag een voordeel op de entreekosten via http://www.uitmetkorting.nl/madame-tussauds/kortingsbon-madame-tussauds/

Voor meer informatie over Madam Tussauds klik dan hier.