reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek onze veelzijdige omgeving!

Terug naar overzicht

Dorpen en steden

Andijk

Het dorp Andijk ligt net zoals ons park aan het IJsselmeer. U kunt heerlijk over de dijk wandelen met een prachtig uitzicht! Rondom Andijk zijn twee natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Enkhuizen

Enkhuizen staat voor actie, evenementen, gezelligheid, watersport, cultuur, shoppen, lekker eten en drinken. De grootste toeristische trekpleisters zijn het Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland en de havens. Bovendien vinden er jaarlijks allerlei evenementen plaats zoals het Jazz Festival, de Westfriese Waterweken en Harddraverijdag. En vergeet u vooral niet de tientallen monumenten die Enkhuizen rijk is. Kortom: er is altijd wel iets te zien, te beleven of te genieten.

Medemblik

In het historisch centrum van Medemblik vindt u het bakkerijmuseum "De oude bakkerij", maar ook kasteel Radboud en het stoommachine museum zijn ook zeker een bezoek waar in de dit prachtige stadjes.

Hoorn

Hoorn is een prachtige stad om te bezoeken! Naast een heerlijke winkelstad kunt u ook een ritje maken met de stoomtram of een bezoek brengen aan het museum van de 20e eeuw.

Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om de kaasmarkt! Vanaf ons vakantiepark is het ongeveer een half uurtje rijden naar Alkmaar. Zeker een aanrader is ook het kaasmuseum....

Amsterdam

Ook een bezoekje aan onze hoofdstad is vanaf het Grootslag makkelijk te doen. Er is zoveel te doen van uitgebreid shoppen tot een bezoek aan een van de museums...

Volendam

De Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. 

Edam

Als u dan toch op ontdekking gaat in de omgeving en op zoekt gaat naar de Oud Hollandse historie dan mag een bezoek aan het Edams museum zeker niet ontbreken.

Zaandam

De Zaanse Schans is een unieke woon-en werkbuurt (tussen Purmerend en Amsterdam) vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw!

Tuitjenhorn

Maak een tour over de wereld in Tuitjenhorn en ontdek de dierenwereld bij van Blanckendaell Park.

Den Helder | Texel

Bent u wel eens op de Waddeneilanden geweest? Vanaf ons vakantiepark kunt u ook een dagje naar Den Helder en Texel gaan!

Lelystad

Op een half uur rijden, door het oversteken van de markerdijk, bent u in Lelystad. Bezoek hier Bataviastad of de Bataviawerf.

Noordzee kust

Op slechts 1 uur van Vakantiedorp Het Grootslag vandaan vindt u de mooie stranden aan de kust van de Noordzee. Deze prachtige zandstranden maken de kust van Nederland speciaal.