reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek onze veelzijdige omgeving!

Dorpen en steden

Bekijk hier wat de dorpen en steden in de buurt van vakantiepark Het Grootslag te bieden hebben. Van museum tot kaasmarkt. Actief of rustig. Op wandelafstand, per fiets of een auto of boottochtje van uw vakantiebestemming verwijderd:  Westfriesland biedt méér dan je in één vakantie kunt beleven!

Meer informatie

Watersport

Vakantiepark Het Grootslag aan het IJsselmeer is de perfekte bestemming voor iedereen die graag op of om het water recreërt. Om alvast inspiratie op te doen hebben we hieronder een paar tips op een rijtje gezet voor uw heerlijke strandvakantie, visvakantie of surfvakantie.

Meer informatie

Uit eten

Wilt u zichzelf eens een avondje verwennen of kookt u liever helemaal niet tijdens de vakantie? Wij hebben de gezelligste, lekkerste en mooiste restaurants voor u verzameld in onze omgeving!

Meer informatie

Wandelen en fietsen

Wilt u heerlijk wandelen of fietsen langs het IJsselmeer in Noord-Holland? Dan bent u bij Vakantiepark Het Grootslag in Andijk aan het juiste adres. Terpen, molens, oude havenstadjes en heel veel water maken het een fantastisch gebied om te voet of per fiets te verkennen.

Meer informatie

Met de kinderen

Wat is er veel te doen als u een dagje uit wilt in Noord-Holland. We hebben een aantal leuke tips voor u verzameld.

Meer informatie

Musea

West Friesland is een gebied met een rijke historie! Dit kunt u terug zien in de vele musea in de omgeving. Welk museum gaat u bezoeken tijdens uw verblijf?

Meer informatie

Zwembaden

U kunt natuurlijk elke dag bij ons een duik nemen in het binnen zwembad ‘De Oase’
Maar wilt u graag eens buiten zwemmen of naar een zwembad met veel glijbanen. Dan zijn onderstaande openbare zwembaden een aanrader.

Meer informatie

Klimpark Streekbos

Klimpark Streekbos is een klimpark met uitdagende hindernissen op verschillende hoogtes en 2 spectaculaire Ziplines.

Het park is voor jong en oud die over een portie durf beschikt. De hindernissen op 4 tot 12 meter hoogte maken het aantrekkelijke voor jong en oud!  

Meer informatie