reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Noord-Holland voorjaarsvakantie

 

Tijdens de voorjaarvakantie is er super veel te beleven in de Noord-Hollandse natuurgebieden. Wandel door de bossen en hoor de vogels fluiten en zie alles langzaam weer groen worden.

Wilt u vogels gaan spotten? In de buurt van Vakantiedorp Het Grootslag vindt u de Vooroever wat een mooi uitkijkpunt is. Ook zijn er iets verder verschillende kijkpunten en hutten te vinden.  Wilt u een unieke ervaring opdoen, ga  dan per boot een dagtocht naar Vogeleiland De Kreupel maken.

Een dag geen zin om de natuur in te gaan, dan zijn er genoeg dorpen en steden in de omgeving van Vakantiedorp het Grootslag te bezoeken. Wat dacht u van Hoorn, bekend van zijn oude gebouwen. Breng daar een bezoek aan het West-Fries Museum, in dit museum gaat u terug in de tijd en vindt u alles over de provincie Noord-Holland zoals het vroeger was. De 27 zalen met ieder hun eigen thema en sfeer zorgen voor een onvergetelijke dag.

Ook kunt u vanuit Hoorn met de oude stoomtrein naar Medemblik, waarna u met de boot naar Enkhuizen vaart en vervolgens weer met de trein naar Hoorn terug reist. Vanaf Vakantiedorp Het Grootslag is Hoorn makkelijk te bereiken met de bus, auto of op de fiets.

SchapenDieren in de natuurDe zee

Op vakantie in de voorjaarsvakantie

Wat is er mooier dan de voorjaar, het einde van de koude wintermaanden zit er weer op en we gaan naar de zomer toe. Maar eerst is nog het voorjaar aan de beurt. Er worden dieren geboren en de bloemen beginnen weer te bloeien. Vakantiepark Het Grootslag heeft een mooie kinderboerderij waar in het voorjaar allerlei jonge dieren zullen rondlopen.

En is het een dag toch wat minder mooi weer, dan is er genoeg binnnen te doen. U kunt namelijk gaan bowlen of zwemmen in ons verwarmde zwembad. Kortom in de voorjaarsvakantie is er genoeg te doen voor het hele gezin bij ons op het park.

BadkamerKeuken chaletwoonkamer chalet

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair