reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Noord-Holland Pinksteren

 

Breng uw vakantie door in Noord-Holland tijdens Pinksteren. Het is een prachtige provincie met mooie natuur, molens en gezellige dorpen en steden. Noord-Holland heeft veel meer  te bieden dan alleen Amsterdam. Ga bijvoorbeeld eens op vakantie naar West-Friesland. Hier vind je dorpen en steden zoals Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

Vakantiepark het Grootslag is dan ook een goede uitvalsbasis om Noord-Holland tijdens Pinksteren te gaan verkennen. Ga met de Stoomtrein van Hoorn naar Medemblik en bezoek daar de verschillende musea. Bezichtig bijvoorbeeld kasteel Radboud, een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf.

Of ga een dag naar Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. Ook is in Enkhuizen het Zuiderzeemuseum te vinden waar u haring kunt proeven en verder is daar voldoende te doen voor jong en oud.

Geen zin om Vakantiepark Het Grootslag af te gaan? Ook op het park is voldoende te doen, zo kunt u gaan zwemmen in het verwarmde zwembad, of gebruik maken van de verschillende sportvelden. En voor de kinderen is er een speeltuin met groot springkussen aanwezig.

BloemenVeel dieren worden geborenHeerlijk op het strand

Op vakantie tijdens Pinksteren

Pinksteren is een gezellige periode, het is meestal mooi weer en er is genoeg te beleven in de buurt van Vakantiepark Het Grootslag. Rond deze tijd is de lente bijna ten einde en komt de zomer steeds dichterbij. Een heerlijk moment om er even tussen uit te gaan. Lekker genieten in uw eigen chalet of bungalow of op uw eigen terras.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u met uw tent, caravan of camper terecht kunt.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl

ChaletBadkamer chaletWoonkamer chalet

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair