reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Noord-Holland kerstvakantie

 

Tijdens de kerst met het gezin, de familie of vrienden er op uit? Vakantiepark Het Grootslag geeft u een warm welkom tijdens de koude dagen.

Ga gezellig samen een wandeling maken over de dijk en geniet daarna van een kop warme chocolademelk of iets anders bij de openhaard. Of misschien is het park wel een winterwonderland en helemaal bedekt met sneeuw en kunt u een sneeuwballengevecht houden of gaan schaatsen op het IJsselmeer. Geen zin om met die kou naar buiten te gaan, ga dan zwemmen of met zijn allen bowlen.

Breng ook een bezoek aan de prachtige kerstmarkten in de omgeving van het park om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. Ga bijvoorbeeld naar de ‘Dickens dag’ in Medemblik, een gezellig avondmarkt waar vele mensen verkleed rondlopen als Dickens figuren.

Kerst Schaatsen op het IJssemeerNatuur in de kerst

Op vakantie tijdens de kerstvakantie

Zoekt u een gezellig en warme plek in Noord-Holland tijdens de kerstvakantie, dan bent u bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. De meeste bungalows en chalets zijn voorzien van een open haard, die sfeer en warmte afgeven in het huisje.

Het park is direct aan het IJsselmeer gelegen en als het hard genoeg vriest, kunt u uw schaatsen aantrekken en het IJsselmeer op. Of u kiest zelf uw huisje uit, zodat deze aan een van de slootjes ligt op het park. Dan kunt u gelijk de IJzers onderbinden en vanuit uw bungalow het ijs op.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij Vakantiedorp Het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiedorp heeft zowel chalets als bungalows en in de zomerperiode kunt u ook komen kamperen op de camping.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl

BungalowSlaapkamer bungalowKeuken bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p