NoordHolland zomervakantie

Zon, zee en strand, een Koelbox en parasol mee en gaan! Dat is wat iedere vakantieganger wil. Wie wilt er nou niets liever dan zo dicht mogelijk bij het strand vakantie vieren. Lekker een dagje weg met de kinderen, of de zonsondergang bekijken met uw geliefde. Bij Vakantiedorp Het Grootslag is dat mogelijk, het park is gelegen direct aan het IJsselmeer. Vanuit uw bungalow is het nog geen 5 minuten lopen en u staat op de dijk, waarvandaan u de zon kan zien opkomen en onder gaan.

Op het park kunt u ook genieten van de vele faciliteiten, zoals midgetgolven of lekker ontspannen op het terras zitten terwijl uw kinderen de kinderboerderij verkennen, of plezier maken in de speeltuin. Dus waarom naar het buitenland gaan als u een stuk voordeliger in uw eigen land er tussen uit kan. Met een heerlijk koel briesje zitten wij op de ideale afstand van het IJsselmeer af. Plezier voor jong en oud is altijd aanwezig, zo is er een animatieteam aanwezig die u en uw kinderen de hele dag bezig kan houden. Of neem een duik in het overdekte zwembad.

Maar ook in de omgeving van het park is er voldoende te doen. Breng een bezoekje aan Medemblik, waar u kasteel Radboud kunt bezichtigen, een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kunt u zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Of ga naar Enkhuizen de stad die bekend staat als de Haringstad vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of breng daar een bezoek aan Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. 

Op vakantie in de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor u en uw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en 's avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen