NoordHolland watersport

Nederland is een echt waterland. Met zo veel water om ons heen is het dan ook een perfecte plek om op watersportvakantie te gaan. Je kan gaan windsurfen, kitesurfen, zeilen, varen, duiken, vissen en ga zo maar door.

De provincie Noord-Holland is omgeven met water en dan ook één van de meest geschikte provincies om op watersportvakantie te gaan. Vakantiedorp Het Grootslag, gelegen in het West-Friese Andijk, is dan ook een geschikte plek om tijdens uw vakantie te verblijven. Direct gelegen aan het IJsselmeer en in de buurt van verschillende havens bevindt u zich zo op of in het water.

Één van de meest bekende water evenementen in Noord-Holland zijn de ‘West-Friese waterweken’. Er zijn dan geweldige vaartochten langs de West-Friese steden en dorpen. Het is een veelbelovend spektakel en een heerlijk dagje op, in of langs het water.

Daarnaast wordt in Medemblik elk jaar de Delta-Lloyd Regatta georganiseerd. In deze week nemen zeilers van over de hele wereld het tegen elkaar op. Daaromheen wordt er nog een muziek festijn georganiseerd namelijk ‘Medemblik Nautiek’. Het festijn vindt in het binnenste gedeelte van de stad plaats, waar onder anderen Medemblikkers optreden en hun talenten laten horen, ook is Opera Familia ieder jaar weer aanwezig.

Oftewel er is altijd genoeg te beleven in de watersport!

Watersportvakantie

Heeft u ook al zin gekregen in een watersportvakantie? Waar wacht u dan nog op, boek nu uw vakantie bij Vakantiedorp Het Grootslag en geniet van al het water om u heen. Het park bevindt zich niet ver van allerlei evenementen en biedt u gezellige bungalows en chalets, of misschien wilt u wel kamperen. Ook dat is geen probleem, het park heeft een mooie camping waar u terecht kunt met uw tent, caravan of camper.


Huisje huren tijdens Hemelvaart

Wilt u tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar Vakantiedorp Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen!

Of huur in de buurt een boot en ga het water op, het is allemaal mogelijk bij Vakantiepark Het Grootslag!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen