noordholland wandelen

Noord-Holland is de perfecte provincie om heerlijk te gaan wandelen. Vakantiedorp Het Grootslag is de ideale plek om op vakantie te gaan. Vanaf het vakantiedorp kunt u heerlijk wandelen, ga de dijk op om een frisse neus te halen en geniet tegelijk van het uitzicht over het IJsselmeer.

Of zoek de bossen op in de verschillende natuurgebieden in de omgeving van het vakantiepark. In de bossen rondom Andijk zijn verschillende wandelroutes uitgezet, u kunt hier heerlijk wandelen. Zo kunt u heerlijk gaan wandelen in het Robbenoordbos of het Dijkgatbos, wat zijn naam te danken heeft aan het gat dat in de dijk gemaakt is om dit bos te creëren. Of ga naar het Nesbos, gelegen aan het IJsselmeer.

Op verschillende sites kun je ook online wandelroutes vinden. Zo kunt u voordat u weg gaat alvast plannen maken en aan verschillende plekken een bezoekje brengen. Heeft u geen zin om vooraf alle wandelroutes op te zoeken? Dan is dat geen probleem, tijdens uw verblijf bij Vakantiedorp Het Grootslag kunt u alles rustig opzoeken, op het gehele park kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

Wandelvakantie

Heeft u zin in een actieve vakantie, denk dan eens aan een wandelvakantie in West-Friesland. U kunt in uw eigen tempo de verschillende mooie wandelroutes lopen. Maak zelf uw route, of bekijk verschillende wandelroutes, ook voor arrangementen vindt u hier ideeën. 

In de omgeving van Vakantiedorp Het Grootslag zijn genoeg mogelijkheden voor om in het Noord-Hollandse West-Friesland te wandelen. Op vele sites en verschillende borden verspreid bij de bossen staan kunt u zelf uw route uitstippelen. Of ga vanaf het vakantiepark de dijk op en zie wat u tegenkomt, u zult in ieder geval versteld staan van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer!


West-Friesland vakantieland!

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker wandelen of fietsen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het is allemaal  mogelijk vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen