Noordholland vissen

Nederland word ook wel waterland genoemd. Door de vele beekjes en rivieren valt er genoeg te bevaren en zijn er vele plekjes die geschikt zijn om te vissen. Ook in Noord-Holland zijn genoeg plekken om te vissen.

Vlakbij Vakantiedorp Het Grootslag ligt Medemblik. Medemblik heeft een mooie haven waar u mee kan gaan met vissersboten. Of u kunt zelf een boot huren en het IJsselmeer op gaan om uw hengel uit te gooien.

Daarnaast zijn er in Noord-Holland vele visstekken waar u met een gerust hard uw hengel uit kunt gooien. Heeft u daarna geen zin om helemaal terug te rijden naar huis, dan is Vakantiedorp Het Grootslag een ideale uitvalsbasis, vanaf hier zit u zo bij de verschillende visstekken in Noord-Holland.

Ook op het vakantiepark is het mogelijk om te vissen. Er zijn hier verschillende beekjes waar veel vis in zit. Daarbij kunt u kiezen om een bungalow direct aan het water te reserveren, zodat u uw achtertuin niet eens uit hoeft.

Toch ook een keer op een andere manier het vissen meemaken, stap dan met het hele gezin aan boord van een van de vele vissersboten. Vanuit Den Helder vertrekken verschillende garnalenboten. Geniet van een ontspannen dag op zo’n boot en leer meer over al het moois wat in de zee bij Nederland zwemt.

Visvakanties

Heeft u zin om in Noord-Holland te gaan vissen? Al eens gedacht aan een visvakantie? Op Vakantiepark Het Grootslag zijn ook een aantal vismogelijkheden. Daarbij is het park gelegen aan het IJsselmeer, wat natuurlijk prachtig viswater is. Op verschillende plaatsen langs de kust zijn dan ook boten te vinden die u gerust een dag meenemen over het IJsselmeer. Daarna hoeft u niet gelijk terug te rijden, want Vakantiedorp Het Grootslag biedt voldoende mogelijkheden om te ovenachtingen.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiedorp heeft chalets, bungalows, sommige direct aan het water gelegen en een gezellige camping waar u terecht kunt met een tent, caravan of camper.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl


Vakantiedorp Het Grootslag

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker vissen of meevaren op een boot in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland? 

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen