noordholland vakantiepark

In Noord-Holland op zoek naar een vakantiepark? Zoek dan niet verder. Vakantiedorp Het Grootslag is gelegen in het Noord-Hollandse Andijk direct aan het IJsselmeer op korte afstand van leuke attracties en gezellige dorpen en steden.

In het centrum van het vakantiepark kunt u uw boodschappen halen bij de supermarkt, of ga een keer uit eten in het restaurant. Ook kan u gaan bowlen of midgetgolven. Wilt u de omgeving van het park gaan ontdekken, dan is dat goed mogelijk op de fiets. Geen mogelijkheid om een fiets mee te nemen? Geen probleem, u kunt fietsen huren bij de receptie.

Ontdek West-Friesland en bezoek de gezellige dorpen Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Vanaf het vakantiepark fiets u in ongeveer een half uur langs de dijk richting Medemblik. In Medemblik kunt u een bezoek brengen aan het Bakkerijmuseum, waar u kunt zien hoe de bakker vroeger werkte. Ook het Middeleeuwse kasteel Radboud is te vinden in Medemblik, hier wordt u door middel van tentoonstellingen meegenomen door de geschiedenis van het kasteel en Medemblik.

Gaat u de andere kant op, dan komt u vanzelf Enkhuizen tegen. Hier vindt u onder andere het Zuiderzeemuseum waar tentoonstellingen zoals Nederland in 7 overstromingen en Aanwinst van Ted Noten te zien zijn. Maar dat is niet alles, er zijn verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes die ieder hun eigen verhaal over hun verleden vertellen.

Wilt u niet zo ver weg gaan, wandel dan eens de dijk op en geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer. En net buiten Vakantiepark Het Grootslag vindt u al een gezellige haven waar u naar de verschillende boten en schepen kunt kijken.

Vakantie op een vakantiepark

Wilt u op vakantie naar een gezellig vakantiepark? Dan is Vakantiedorp Het Grootslag zeker iets voor u! Op het vakantiepark vindt u bungalows en chalets, maar er is ook een gezellige camping waar u terecht kunt met uw tent, caravan of camper.

Op dit gezellige Noord-Hollandse vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen. Het park heeft een gezellig centrum waar u kunt bowlen, een hapje kunt eten of even een boodschap kan halen. Er zijn op het park verschillende sportvelden, waaronder een tennisbaan en er is een verwarmd zwembad, waar u iedere dag gezellig  kan gaan zwemmen.

Wilt u informatie opzoeken over een uitstapje wat u wilt gaan maken? Dan kunt u langs lopen bij de receptie om een foldertje te halen. Maar u kunt het ook opzoeken op het internet, want het hele vakantiepark beschikt over gratis Wifi.

Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Vakantiedorp het Grootslag? Kijk dan snel verder op de website!


Vakantiehuisje huren tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw is het een drukte van belang op en rondom vakantiedorp Het Grootslag. U kunt een heerlijke vakantie hebben, er is een gezellige sfeer op het park en het haardvuur samen met een glaasje champagne in uw bungalow doen de rest.

Vanaf de dijk kunt u de kleuren van het vuurwerk uit de omgeving alle kanten op zien schieten. Het vuurwerk in Medemblik, Enkhuizen, Wervershoof en natuurlijk Andijk kunt u allemaal zien. Zorg ervoor dat komend Oud en Nieuw onvergetelijk wordt voor het hele gezin en boek nu uw vakantie bij Vakantiepark Het Grootslag.

Vakantiehuisje huren bij Vakantiedorp Het Grootslag:

Op zoek naar een vakantie aan het IJsselmeer? Kom langs bij Vakantiedorp Het Grootslag en maak er een onvergetelijke vakantie van.
U kunt op het vakantiedorp voordelig overnachten in een van de bungalows of chalets.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen