NoordHolland vakantiehuis

De provincie Noord-Holland staat bekend om zijn prachtige natuur en gezellige dorpen en steden. De prachtige natuur is terug te zien in de groene polders met dijken, bollenvelden, uitgestrekte weilanden waar de koeien grazen en de bloemen bloeien. Daarbij is er overal water te vinden van de Noordzee tot aan het IJsselmeer. Deze regio is zowel voor de watersporter als de fietser ideaal.

Heeft u zin om te gaan wandelen in het bos, ook dat is goed mogelijk, in de buurt van Vakantiedorp het Grootslag zijn verschillende bossen te vinden. Zo kunt u heerlijk gaan wandelen in het Robbenoordbos of het Dijkgatbos, wat zijn naam te danken heeft aan het gat dat in de dijk gemaakt is om dit bos te creëren. Of ga naar het Nesbos, gelegen aan het IJsselmeer.

Of ga in de omgeving van uw vakantiehuis vogels spotten, uilenballen pluizen of maak een vaartocht in de Eilandspolder. Er is genoeg te doen tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Noord-Holland. Even een dag geen zin om er op uit te gaan, ook op Vakantiepark Het Grootslag is genoeg te beleven, de kinderen kunnen een ritje maken op een pony, ga met zijn allen zwemmen in het verwarmde zwembad of ga gezellig bowlen.

Vakantie in een vakantiehuis

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming gedurende alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Enkhuizen, Hoorn en Medemblik en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker vissen of fietsen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw chalet, bungalow of kampeerplaats bij Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!


Vakantiehuisje huren in de herfstvakantie
 

De mooiste geuren en kleuren zijn voornamelijk te vinden in de herfst. De gekleurde huisjes zijn weer bedolven onder de blaadjes die loslaten van de bomen. Alles wordt langzaam weer een stuk kaler en we gaan weer richting de winter. U kunt tijdens de herfst dan ook heerlijk uitwaaien op de dijken, om na een mooie wandeling of fietstocht met een heerlijke kop warme chocomel weer op te warmen. 

Geniet samen met uw kinderen van de mooie omgeving. Ook tijdens de herfst is er voldoende te beleven voor jong en oud op Vakantiepark Het Grootslag. Uw vakantiehuis is een mooie plek om de rest van Noord-Holland te gaan verkennen. U zult zich dan ook geen moment vervelen tijdens uw ontspannen vakantie! 

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen