NoordHolland Pinksteren

Het Pinksterweekend leent zich bij uitstek voor een heerlijk lang weekend weg. De eerste Pinksterdag valt in 2021 op zondag 23 mei.

Het is dan bij ons aan het IJsselmeer vaak perfect weer, waarbij je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en de lange avonden. Afgelopen Pinksteren was het zelfs 25 graden en scheen de zon uitbundig. Aangezien het Pinksterfeest in 2021 wat later valt dan gebruikelijk en we daardoor verder in het seizoen zitten, zijn dergelijke temperaturen met gemak haalbaar. Een goed vooruitzicht! Hoe lekker is het om in het Pinksterweekend te vertoeven in één van de gezellige vakantiehuisjes die Vakantiepark Het Grootslag aanbiedt.

Het Noordhollandse West-Friesland is een prima plek om te genieten van mooie natuur, molens, gezellige dorpen en steden. Neem je fiets mee, of huur een fiets bij onze receptie. Pak de picknickmand in en trek erop uit in de frisse buitenlucht. 

Doe inspiratie op en boek nu de woning die aan jouw wensen voldoet!

Geen zin om Vakantiepark Het Grootslag af te gaan? Ook op het park is voldoende te doen. Of het zwembad alweer open mag, dat kunnen we nu nog niet zeggen, maar u kunt in ieder geval gebruik maken van de verschillende sportvelden. En voor de kinderen is er een leuke speeltuin met supergroot springkussen aanwezig. 

Op vakantie tijdens Pinksteren

Pinksteren is een gezellige periode, het is meestal mooi weer en er is genoeg te beleven in de buurt van Vakantiepark Het Grootslag. Rond deze tijd is de lente bijna ten einde, de bloembollen zijn uitgebloeid. Maar de Pinksterbloemen in bermen en sloten zijnop zijn mooist en de zomer komt steeds dichterbij. Een heerlijk moment om er even tussen uit te gaan. Lekker genieten in uw eigen chalet of bungalow of op uw eigen terras.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl

Vakantie in een vakantiehuisje in Noord-Holland?