noordholland oud en nieuw

Oliebollen, appelflappen, champagne, hapjes, drankjes, het kan niet gek genoeg met oud en nieuw. Het is een traditie om oliebollen te bakken, vuurwerk te kopen en met de hele familie of vriendenkring bij elkaar te komen om er een mooie dag en avond van te maken.

Vier samen met de andere gasten op het park Oud en Nieuw. Ga ’s avonds de dijk op waarvandaan u uitzicht heeft over het IJsselmeer op Medemblik, Wervershoof, en natuurlijk Andijk. Bekijk van daar ook al het vuurwerk en maak er een unieke ervaring van! Ook mag er op het park zelf vanaf 22.00 uur vuurwerk afgestoken worden.

Gaat u er 's avonds liever op uit om het nieuwe jaar in te kunnen luiden? In de omgeving van het park zijn verschillende kroegen waar het altijd gezekkug is. Dus u hoeft zich geen moment te vervelen in Noord-Holland tijdens Oud en Nieuw!

Vakantie tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw is het bij Vakantiedorp Het Grootslag erg gezellig. U kunt een heerlijk ontspannen vakantie hebben en leuke uitstapjes maken in de omgeving. Heeft u even geen zin om ergens heen te gaan? Op het park zelf is ook genoeg te beleven. Ga zwemmen in het verwarmde zwembad of gezellig met zijn allen bowlen. Natuurlijk kunt u ook een goed boek lezen bij de openhaard in uw bungalow of chalet.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Vakantiepark Het Grootslag heeft chalets en bungalows en tijdens de zomerperiode kunt u er kamperen op de camping.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland? 

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen