noordholland meivakantie

Aan cultuur hebben ze in Noord-Holland zeker geen tekort. Zo zijn er veel beroemde musea, gezellige evenementen en feesten. Alleen in Amsterdam al is een hoop te vinden, zo is daar Madame Tussauds een superleuk museum wat vol staat met wassen beelden van beroemde mensen, ga een voor een met ze op de foto, een unieke beleving voor jong en oud. Of ga door de Amsterdam Dungeon, waar u door de cast van 7 acteurs meegenomen wordt in de Amsterdamse geschiedenis door middel van verschillende shows. Een stukje van de geschiedenis van de tweede wereld oorlog kunt u zien in het Anne Frank museum. En zo zijn er nog tientallen andere museums die u kunt bezoeken in Amsterdam.

Of breng een bezoek aan Alkmaar waar de kaasmarkt wordt gehouden op het zeer populaire Waagplein. Aan dit zelfde plein ligt ook het bijbehorende kaasmuseum. Aan het Waagplein vindt u ook allerlei gezellige cafés en restaurants waar u een hapje kunt eten of alleen een drankje kan doen.

Dit alles vindt u op korte afstand van Vakantiedorp Het Grootslag, waar u uw meivakantie in Noord-Holland met een gerust hart kan doorbrengen. 

Op vakantie in de meivakantie

In de meivakantie er even tussenuit? Dan is Vakantiedorp Het Grootslag een uitstekende keuze om naartoe op vakantie te staan. Er is in deze periode veel te beleven op het vakantiedorp maar ook in de omgeving.

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal tijdens uw verblijf bij Vakantiedorp Het Grootslag.

Vakantiehuisje huren in Andijk

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming gedurende alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als prachtige blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! Kom dat zelf ontdekken bij Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie tijdens de meivakantie in Noord Holland ?

Boek nu een gewenst huisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark aan het IJsselmeer,

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen