NoordHolland kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie met het gezin, de familie of vrienden er op uit? Vakantiepark Het Grootslag geeft u een warm welkom tijdens de koude dagen.

Ga gezellig samen een wandeling maken over de dijk en geniet daarna van een kop warme chocolademelk bij de openhaard. Of misschien treft u het en is West-Friesland omgetoverd in een met sneeuw bedekt winterwonderland. Geen zin om met die kou naar buiten te gaan, ga dan zwemmen in het overdekte zwembad "de Oase", of met zijn allen gezellig bowlen in onze bar-bowling. 

Heeft u kinderen mee, dan mag een bezoek aan sprookjeswinterland niet ontbreken. De kleintjes zullen hun ogen uitkijken in dit sprookjespark wat elk jaar in december compleet in kerstsfeer wordt omgetoverd.

Breng ook een bezoek aan de prachtige kerstmarkten in de omgeving van het park om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. Ga bijvoorbeeld naar de ‘Dickens dag’ in Medemblik, een gezellig avondmarkt waar vele mensen verkleed rondlopen als Dickens figuren.

Op vakantie tijdens de kerstvakantie

Zoekt u een rustige maar gezellige, warme plek in Noord-Holland tijdens de kerstvakantie, dan bent u bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Kies uw eigen bungalow of chalet uit. De meeste bungalows zijn voorzien van een knusse, sfeervolle open haard!

Het park is direct aan het IJsselmeer gelegen, een heerlijke plek om te genieten van de mooie natuur rondom het IJsselmeer. In de directe omgeving liggen de voormalig VOC steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Hier vind u rijke historie, leuke winkeltjes en restaurantjes en vele verschillende musea.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen