NoordHolland huisje

Wilt u op vakantie in een huisje in Noord-Holland? Bij Vakantiedorp Het Grootslag kunt u een bungalow of chalet huren. Vakantiepark Het Grootslag is gelegen in het Noord-Hollandse Andijk direct aan het IJsselmeer.

In de omgeving van het vakantiepark is genoeg te doen, of u nu een ontspannen of sportieve vakantie wilt. In het verwarmde zwembad kunt u baantjes gaan trekken of ga hardlopen over de dijk en in de bossen. In de wintermaanden kunt u gaan schaatsen op IJsbaan de West-Fries in Hoorn.

Ook in de omgeving van het park is genoeg te beleven, ga de dijk om uit te waaien en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer en zie even verderop al Medemblik liggen. In Medemblik kunt u een bezoek brengen aan Het Bakkerijmuseum, waar u kunt zien hoe de bakker vroeger te werk ging. Ook vindt u hier het Middeleeuwse kasteel Radboud waar u door middel van tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van het kasteel en Medemblik.

Heeft u zin om haring te gaan proeven? Dan kunt u daarvoor in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen terecht. Naast haring proeven zijn er op het terrein verschillende tentoonstellingen. Naast de tentoonstellingen zijn er verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes die ieder hun eigen verhaal over het verleden vertellen.

Vakantie in een huisje

Bij Vakantiedorp Het Grootslag kunt u vakantie vieren in een huisje. Gelegen in het Noord-Hollandse Andijk direct aan het IJsselmeer heeft u de keuze uit een bungalow of chalet. Geniet van een ontspannen vakantie, of gaat u juist voor een sportieve vakantie? Bij Het Grootslag is het allebei mogelijk.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Vakantiedorp Het Grootslag heeft chalets en bungalows, daarnaast heeft het park ook een gezellige camping waar u met een tent, caravan of camper terecht kunt.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl


Vakantie in de meivakantie

De meivakantie is een prachtige periode om op vakantie te gaan. U kunt heerlijk genieten van de natuur en de pasgeboren dieren. De bloemen gaan weer bloeien en de kou verdwijnt langzaam. Op Vakantiedorp Het Grootslag is veel te beleven in deze periode. U kunt wandelen over de dijk en genieten van al het moois dat West-Friesland te bieden heeft.

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen