NoordHolland Herfstvakantie

De Herfst een prachtige periode van het jaar, alle bomen verkleuren en de kastanjes en dennenappels vallen weer met enorme hoeveelheden naar beneden. In deze periode kunt u heerlijk wandelen op en rondom Vakantiedorp Het Grootslag en in West-Friesland. Als u een wandeling gaat maken door het bos heen komt u misschien wel Eekhoorns, Egels en paddenstoelen tegen. Of ga uitwaaien op de dijk en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer.

Maar wandelen is niet het enige dat u kunt doen, u kunt ook verschillende dorpen en steden in de omgeving van het vakantiepark gaan bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Hoorn, een oude VOC stad met prachtige gebouwen en een mooie jachthaven. Daar kunt u het West-Fries museum bezoeken, een leuk klein museum dat u mee terug neemt in de tijd van deze mooie regio. Vanuit Hoorn kunt u ook met de oude stoomtrein naar Medemblik, daarna met de boot naar Enkhuizen en dan vervolgens met de trein weer naar Hoorn. 

In Medemblik kunt u een bezoek brengen aan kasteel Radboud, een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kunt u zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Of breng een bezoek aan Enkhuizen, deze stad staat bekend als de 'Haringstad' vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of ga naar Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen.

Vakantie tijdens de Herfstvakantie

De mooiste geuren en kleuren zijn voornamelijk te vinden in de herfst. De gekleurde huisjes van Vakantiedorp Het Grootslag zijn weer bedolven onder de blaadjes die loslaten van de bomen. Alles wordt langzaam weer een stuk kaler en we gaan weer richting de winter. U kunt tijdens de herfst dan ook heerlijk uitwaaien op de dijken, om na een mooie wandeling of fietstocht met een heerlijke kop warme chocomel weer op te warmen.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt gaan kamperen.


Vakantiedorp Het Grootslag
 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen