NoordHolland Hemelvaart

Naar Noord-Holland toe met Hemelvaart? Tijdens deze feestdag is er op en rond Vakantiedorp Het Grootslag voldoende te doen. Ga lekker uitwaaien op de dijk en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer, of ga een stuk fietsen.

Fiets bijvoorbeeld naar Medemblik en breng een bezoek aan kasteel Radboud, een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kunt u zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Of ga juist de andere kant op en fiets naar Enkhuizen ook wel bekend als Haringstad vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of bezoek Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. 

Op vakantie tijdens Hemelvaart

Wilt u tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar vakantiedorp Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen!

Er is geen enkele reden om thuis te blijven met Hemelvaart!

Vakantiedorp Het Grootslag 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen