noordholland fietsen

Noord-Holland is een prachtige provincie om heerlijk in te fietsen. Bij Vakantiedorp Het Grootslag kunt u fietsen huren. Een lekker dagje uitwaaien over de dijk of gewoon gezellig fietsen met het hele gezin en tussendoor op een terrasje zitten is natuurlijk reuze gezellig.

U kunt een eigen route bedenken of een fietsroute van internet  kiezen. Over de dijk langs het IJsselmeer fietsen is zeker de moeite waard. Geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer en laat u verbazen door de oude gemalen die allemaal nog trouw dienst doen. De provincie Noord-Holland heeft veel soorten routes om te fietsen, door de bossen, de duinen, over dijken en door staden of dorpen heen, voor iedereneen is er wel iets.

Ook starten er een aantal fietsrouts vanaf Vakantiedorp Het Grootslag. Maar wilt u nu naar medemblik of Enkhuizen fietsen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk

In Medemblik kunt u kasteel Radboud bezoeken, een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kunt u zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Fietst u naar Enkhuizen, dan fietst u ook wel naar de Haringstad, Enkhuizen staat zo bekend vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud.  Of breng een bezoek aan Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. 

Dit is niet alles wat er te doen is, ontdek alle mooie plekjes, want er valt genoeg te beleven op de fiets!

Fietsvakanties

Heeft u wel een gedacht aan een fietsvakantie, maar weet u nooit waarheen? Bij Vakantiedorp Het Grootslag bent u aan het juiste adres. Vanaf het park beginnen verschillende fietsroutes, maar u kunt ook zelf uw route uitstippelen. In Noord-Holland beschikken ze namelijk over vele gezellige fietsmogelijkheden. Heeft u geen zin om uw eigen fiets mee te nemen op vakantie? Ook dat is geen probleem op het vakantiepark kan u een fiets huren.

Dus waar wacht u nog op, boek nu een bungalow of chalet voor uw fietsvakantie bij Vakantiedorp Het Grootslag!

Huisje huren in de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor u en uw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en s’ avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen