noordholland chalet

In Noord Holland kunt u genieten en heerlijk op vakantiegaan. Met als hoofdstad Amsterdam heeft Noord-Holland veel te bieden voor een boeiend, spannend, kunstzinnig of sportief dagje uit. Maar dat is niet alles, ga lekker een dagje uitwaaien aan het IJsselmeer of bezoek een van de dorpen of steden die aan het IJsselmeer liggen. De natuur biedt zowel voor sportievelingen als voor mensen die willen ontspannen een leuk dagje uit.

Vakantiedorp Het Grootslag is dan ook een goede keuze als u in een chalet aan het IJsselmeer wilt verblijven. In de omgeving is voldoende te doen, want er zijn veel historische steden. Maar u kunt ook iets verder weg gaan en met de boot oversteken naar Texel.

OOk een gezellig avondje uit is geen probleem. Er zijn zowel in Andijk als de omliggende plaatsen veel gezellige restaurants en cafés om een hapje te gaan eten, of alleen een drankje te doen. En wilt u uw avond nog wat verlengen, geniet van het bruisende nachtleven. En daarna lekker uw comfortabele bed in, in uw chalet bij Vakantiedorp Het Grootslag.

Vakantie in een chalet

Wilt u op vakantie in Noord-Holland en dan in een chalet verblijven? Dan bent u bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Hier hebben ze vele chalets, waar u met maximaal 5 personen in kan verblijven. Op het park vind u verschillende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad met kleuter/peuterbad, tennisbanen, een supermarkt, gratis WiFi op het hele park, een kinderboerderij en een ponyranch.

Daarnaast is er in de omgeving van Vakantiedorp Het Grootslag voldoende te doen. Wandel de dijk op en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer of ga naar één van de havens in de omgeving en huur een boot, waarmee u het IJsselmeer van een heel andere kant kunt beleven.


Chalet huren in de Kerstvakantie

In de wintermaanden zijn chalets een uitstekende keuze. Door de kleine uitstraling en de houten muren zijn het zeker sfeermakers op Vakantiepark Het Grootslag, de inrichting van het interieur en exterieur kan verschillen per accommodatie.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust?  Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een chalet in Noord Holland ?

Boek nu een gewenst huisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen