Noordholland bungalow

Aan cultuur hebben ze in Noord-Holland zeker geen tekort. Zo zijn er veel beroemde musea, gezellige evenementen en festivals. Alleen in Amsterdam al is een hoop te vinden, zo is daar Madame Tussauds een superleuk museum wat vol staat met wassen beelden van beroemde mensen, ga een voor een met ze op de foto, een unieke beleving voor jong en oud. Of ga door de Amsterdam Dungeon, waar u door de cast van 7 acteurs meegenomen wordt in de Amsterdamse geschiedenis door middel van verschillende shows. Een stukje van de geschiedenis van de tweede wereld oorlog kunt u zien in het Anne Frank museum. En zo zijn er nog tientallen andere museums die u kunt bezoeken in Amsterdam.

Of breng een bezoek aan Alkmaar waar de kaasmarkt wordt gehouden op het zeer populaire Waagplein. Aan dit zelfde plein ligt ook het bijbehorende kaasmuseum. Aan het Waagplein vindt u ook allerlei gezellige cafés en restaurants waar u een hapje kunt eten of alleen een drankje kan doen.

Dit alles vindt u op korte afstand van Vakantiedorp Het Grootslag, waar u uw meivakantie in Noord-Holland met een gerust hart kan doorbrengen.

Vakantie in een bungalow

Wilt u op vakantie in Noord-Holland en dan in een bungalow verblijven? Dan bent u bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Hier hebben ze vele bungalows, waar u met 2 tot 5 personen in kan verblijven. Op het park vind u verschillende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad met kleuter/peuterbad, tennisbanen, een supermarkt, gratis WiFi op het hele park, een kinderboerderij en een ponyranch.

Daarnaast is er in de omgeving van Vakantiedorp Het Grootslag voldoende te doen. Wandel de dijk op en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer of ga naar één van de havens in de omgeving en huur een boot, waarmee u het IJsselmeer van een heel andere kant kunt beleven.


Bungalow huren in de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor u en uw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en 's avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen