Noord-Holland zomervakantie

Zon, zee en strand, een koelbox en parasol mee en gaan! Dat is wat iedere vakantieganger wil. Wie wilt er nou niets liever dan zo dicht mogelijk bij het strand vakantie vieren. Lekker een dagje weg met de kinderen, of de zonsondergang bekijken met jouw geliefde. Bij Vakantiepark Het Grootslag is dat mogelijk, het park is gelegen direct aan het IJsselmeer. Vanuit uw bungalow is het nog geen 5 minuten lopen en je staat op de dijk, waarvandaan je de zon kan zien opkomen en onder gaan.

Op het park kunt je ook genieten van de vele faciliteiten, zoals midgetgolven of lekker ontspannen op het terras zitten terwijl jouw kinderen de kinderboerderij verkennen, of zich vermaken in de speeltuin. Dus waarom naar het buitenland gaan als je een stuk voordeliger in jouw eigen land er tussen uit kan. Met een heerlijk koel briesje zitten wij op de ideale afstand van het IJsselmeer af. Plezier voor jong en oud is altijd aanwezig, zo is er een animatieteam aanwezig die jou en jouw kinderen de hele dag bezig kan houden. Of neem een duik in het overdekte zwembad. Klik hier voor al onze faciliteiten! 

Maar ook in de omgeving van het park is er voldoende te doen. Breng een bezoekje aan Medemblik, waar je kasteel Radboud kunt bezichtigen, een Middeleeuws kasteel waarbij je door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek het Bakkerijmuseum, hier kun je zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Of ga naar Enkhuizen de stad die bekend staat als de Haringstad vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kun je nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of breng daar een bezoek aan Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. 

Op vakantie in de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor jou en jouw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en 's avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

We zien je graag langskomen. Tot binnenkort!

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Ponyranch