Noord-Holland watersport

Nederland is een echt waterland. Met zoveel water om ons heen is het dan ook een perfecte plek om op watersportvakantie te gaan. Je kan gaan windsurfen, kitesurfen, zeilen, varen, duiken, vissen en ga zo maar door.

De provincie Noord-Holland is omgeven met water en dus ook één van de meest geschikte provincies om op watersportvakantie te gaan. Vakantiepark Het Grootslag, gelegen in het West-Friese Andijk, is dan ook een geschikte plek om tijdens jouw vakantie te verblijven. Direct gelegen aan het IJsselmeer en in de buurt van verschillende havens bevind je je zo op of in het water.

Één van de meest bekende water evenementen in Noord-Holland zijn de ‘West-Friese waterweken’. Er zijn dan geweldige vaartochten langs de West-Friese steden en dorpen. Het is een veelbelovend spektakel en een heerlijk dagje op, in of langs het water. Daarnaast wordt in Medemblik elk jaar de Delta-Lloyd Regatta georganiseerd. In deze week nemen zeilers van over de hele wereld het tegen elkaar op. Het vindt dit jaar (2023) plaats van 30 mei t/m 4 juni. 

Oftewel er is altijd genoeg te beleven in de watersport!

Watersportvakantie

Heb je ook al zin gekregen in een watersportvakantie? Waar wacht je dan nog op, boek nu jouw vakantie bij Vakantiepark Het Grootslag en geniet van al het water om je heen. Het park bevindt zich niet ver van allerlei evenementen en bied je gezellige bungalows en chalets.


Huisje huren tijdens Hemelvaart

Wil je tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar Vakantiepark Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen! Klik hier om te kijken wat er allemaal te doen is op ons park!

Of huur in de buurt een boot en ga het water op, het is allemaal mogelijk bij Vakantiepark Het Grootslag!

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Boat g542d4e6811920