Noord-Holland wandelen

Noord-Holland is de perfecte provincie om heerlijk te gaan wandelen. Vakantiepark Het Grootslag is de ideale plek om op vakantie te gaan. Vanaf het vakantiepark kun je heerlijk wandelen, ga de dijk op om een frisse neus te halen en geniet tegelijk van het uitzicht over het IJsselmeer.

Of zoek de bossen op in de verschillende natuurgebieden in de omgeving van het vakantiepark. In de bossen rondom Andijk zijn verschillende wandelroutes uitgezet, je kunt hier heerlijk wandelen. Zo kun je heerlijk gaan wandelen in het Robbenoordbos of het Dijkgatbos, wat zijn naam te danken heeft aan het gat dat in de dijk gemaakt is om dit bos te creëren. Of ga naar het Nesbos, gelegen aan het IJsselmeer.

Kijk hier voor verschillende online wandelroutes in heel Noord-Holland. Zo kun je voordat je weg gaat alvast plannen maken en aan verschillende plekken een bezoekje brengen. Heb je geen zin om vooraf alle wandelroutes op te zoeken? Dan is dat geen probleem, tijdens jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag kun je alles rustig opzoeken, in al onze vakantiewoningen kun je namelijk kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. 

Wandelvakantie

Heb je zin in een actieve vakantie, denk dan eens aan een wandelvakantie in West-Friesland. Je kunt in jouw eigen tempo de verschillende mooie wandelroutes lopen. Maak zelf jouw route, of bekijk hier verschillende wandelroutes in West-Friesland. 

In de omgeving van Vakantiepark Het Grootslag zijn genoeg mogelijkheden om in het Noord-Hollandse West-Friesland te wandelen. Op vele sites en verschillende borden die verspreid bij de bossen staan kun je zelf jouw route uitstippelen. Of ga vanaf het vakantiepark de dijk op en zie wat je tegenkomt, je zult in ieder geval versteld staan van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer!


West-Friesland vakantieland!

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker wandelen of fietsen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het is allemaal  mogelijk vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Wandelrouteomringdijkonderdijk