Noord-Holland voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarvakantie is er super veel te beleven in de Noord-Hollandse natuurgebieden. Wandel door de bossen en hoor de vogels fluiten en zie alles langzaam weer groen worden.

Wil je vogels gaan spotten? In de buurt van Vakantiepark Het Grootslag vind je De Vooroever wat een mooi uitkijkpunt is. Ook zijn er iets verder nog verschillende kijkpunten en hutten te vinden. 

Een dag geen zin om de natuur in te gaan, dan zijn er genoeg dorpen en steden in de omgeving van Vakantiepark het Grootslag te bezoeken. Wat dacht je van Hoorn, bekend om haar historische gebouwen uit de VOC tijd. Ben je in Hoorn, bezoek dan het West-Fries Museum.  Hier wordt de rijke geschiedenis van Westfriesland en Hoorn uitgebreid verteld.

Ook kun je vanuit Hoorn met de oude stoomtram naar Medemblik, waarna je met de boot naar Enkhuizen vaart en vervolgens weer met de trein naar Hoorn terug reist. Vanaf Vakantiepark Het Grootslag is Hoorn makkelijk te bereiken met de bus, auto of op de fiets.

Op vakantie in de voorjaarsvakantie

Wat is er mooier dan het voorjaar? Het einde van de koude wintermaanden zit er weer op en we gaan naar de zomer toe. Maar eerst is het voorjaar nog aan de beurt. Er worden dieren geboren en de bloemen beginnen weer te bloeien. Vakantiepark Het Grootslag heeft een mooie kinderboerderij waar in het hele jaar allerlei dieren rondlopen, zoals geiten en kippen.

En is het een dag toch wat minder mooi weer, dan is er genoeg binnnen te doen. Je kunt namelijk gaan bowlen of zwemmen in ons verwarmde zwembad. Kortom in de voorjaarsvakantie is er genoeg te doen voor het hele gezin bij ons op het park.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Familie vakantie met gezin vakantiepark het grootslag web banner 2 web3