Noord-Holland vissen

Nederland wordt ook wel waterland genoemd. Door de vele beekjes en rivieren valt er genoeg te bevaren en zijn er vele plekjes die geschikt zijn om te vissen. Ook in Noord-Holland zijn genoeg plekken om te vissen.

Vlakbij Vakantiepark Het Grootslag ligt Medemblik. Medemblik heeft een mooie haven waar je mee kan gaan met vissersboten. Of je kunt zelf een boot huren en het IJsselmeer op gaan om jouw hengel uit te gooien.

Daarnaast zijn er in Noord-Holland vele visstekken waar je met een gerust hard jouw hengel uit kunt gooien. Heb je daarna geen zin om helemaal terug te rijden naar huis, dan is Vakantiepark Het Grootslag een ideale uitvalsbasis, vanaf hier zit je zo bij de verschillende visstekken in Noord-Holland. Let er wel op dat je overal in Nederland een visvergunning nodig hebt om te mogen vissen. Een visverguning is onder andere verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak in Wervershoof; Pets&Co De Moel, wat vanaf het vakantiepark 10 minuten met de auto of 15 minuten met de fiets is. 

Ook op het vakantiepark is het mogelijk om te vissen. Er zijn hier verschillende beekjes waar veel vis in zit. Daarbij kun je kiezen om een bungalow direct aan het water te reserveren, zodat je jouw achtertuin niet eens uit hoeft. Op het vakantiepark heb je geen visvergunning nodig. 

Toch ook een keer op een andere manier het vissen meemaken, stap dan met het hele gezin aan boord van een van de vele vissersboten. Vanuit Den Helder vertrekken verschillende garnalenboten. Geniet van een ontspannen dag op zo’n boot en leer meer over al het moois wat in de zee bij Nederland zwemt.

Visvakanties

Heb je zin om in Noord-Holland te gaan vissen? Al eens gedacht aan een visvakantie? Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kun je bij het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiepark heeft chalets en bungalows, sommige direct aan het water gelegen! 

Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl

Vakantiepark Het Grootslag

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker vissen of meevaren op een boot in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!


Sfeer vissen kids5