Het leukste vakantiepark in Noord Holland, direct aan het IJsselmeer!

Ben je op zoek naar een vakantiepark in Noord Holland? Dan ben je op vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres! Ons park ligt direct aan het IJsselmeer en is te vinden in het dorp Andijk. Benieuwd wat er allemaal te doen is op en rondom ons vakantiepark? Lees dan verder op deze pagina!

Eigen supermarkt 

In het centrum van het vakantiepark kun je jouw boodschappen halen bij de supermarkt die geopend is van april t/m oktober of ga een keer uit eten in het restaurant. Ook kan je gaan bowlen of midgetgolven. Klik hier voor alle faciliteiten op het park.

Fietsverhuur

Wil je de omgeving van het park gaan ontdekken, dan is dat goed mogelijk op de fiets. Geen mogelijkheid om een fiets mee te nemen? Geen probleem, je kunt fietsen huren bij de receptie. Bij de receptie zijn ook folders te vinden met de leukste fietsroutes in de omgeving! 

Leuke uitjes in Noord Holland

Ontdek West-Friesland en bezoek de gezellige dorpen Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Vanaf het vakantiepark fiets je in ongeveer een half uur langs de dijk richting Medemblik. In Medemblik kun je een bezoek brengen aan het Bakkerijmuseum, waar je kunt zien hoe de bakker vroeger werkte. Ook het Middeleeuwse kasteel Radboud is te vinden in Medemblik, hier word je door middel van tentoonstellingen meegenomen door de geschiedenis van het kasteel en Medemblik.

Een bezoekje aan Enkhuizen

Ga je de andere kant op, dan kom je vanzelf Enkhuizen tegen. Hier vind je onder andere het Zuiderzeemuseum waar tentoonstellingen zoals Zee vol verhalen  en Schepenhal te zien zijn. Maar dat is niet alles, er zijn verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes die ieder hun eigen verhaal over hun verleden vertellen.

Direct aan het IJsselmeer

Blijf je liever in de buurt? Wandel dan eens de dijk op en geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer. En net buiten Vakantiepark Het Grootslag vind je al een gezellige haven waar je naar de verschillende boten en schepen kunt kijken.

Vakantie op een vakantiepark

Wil je op vakantie naar een gezellig vakantiepark? Dan is Vakantiepark Het Grootslag zeker iets voor jou! Op het vakantiepark vind je bungalows en chalets.

Op dit gezellige Noord-Hollandse vakantiepark hoef je jezelf geen moment te vervelen. Het park heeft een gezellig centrum waar je kunt bowlen, een hapje kunt eten of even een boodschap kan halen. Er zijn op het park verschillende sportvelden, waaronder een tennisbaan en er is een verwarmd zwembad, waar je iedere dag gezellig  kan gaan zwemmen. 

Receptie

Wil je informatie opzoeken over een uitstapje wat je wilt gaan maken? Kom dan vooral even langs bij de receptie die vol staat met folders uit de omgeving. De medewerkers van de receptie helpen je ook graag verder als je nog vragen hebt. 

Enthousiast geworden?

boek hier je vakantie ->

Bovenaanzich