Noord-Holland vakantiehuis

De provincie Noord-Holland staat bekend om zijn prachtige natuur en gezellige dorpen en steden. De prachtige natuur is terug te zien in de groene polders met dijken, bollenvelden en uitgestrekte weilanden waar de koeien grazen en de bloemen bloeien. Daarbij is er overal water te vinden van de Noordzee tot aan het IJsselmeer. Deze regio is zowel voor de watersporter als de fietser ideaal.

Heb je zin om te gaan wandelen in het bos, ook dat is goed mogelijk, in de buurt van Vakantiepark Het Grootslag zijn verschillende bossen te vinden. Zo kun je heerlijk gaan wandelen in het Robbenoordbos of het Dijkgatbos, wat zijn naam te danken heeft aan het gat dat in de dijk gemaakt is om dit bos te creëren. Of ga naar het Nesbos, gelegen aan het IJsselmeer.

Of ga in de omgeving van jouw vakantiehuis vogels spotten, uilenballen pluizen of maak een vaartocht in de Eilandspolder. Er is genoeg te doen tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis in Noord-Holland. Even een dag geen zin om er op uit te gaan, ook op Vakantiepark Het Grootslag is genoeg te beleven, de kinderen kunnen een ritje maken op een pony, ga met zijn allen zwemmen in het verwarmde zwembad of ga gezellig bowlen. Bekijk hier al onze faciliteiten. 

Vakantie in een vakantiehuis

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming gedurende alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Enkhuizen, Hoorn en Medemblik en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker vissen of fietsen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw chalet of bungalow bij Vakantiepark Het Grootslag.


Vakantiehuisje huren in de herfstvakantie 

De mooiste geuren en kleuren zijn voornamelijk te vinden in de herfst. De gekleurde huisjes zijn weer bedolven onder de blaadjes die loslaten van de bomen. Alles wordt langzaam weer een stuk kaler en we gaan weer richting de winter. Je kunt tijdens de herfst dan ook heerlijk uitwaaien op de dijken, om na een mooie wandeling of fietstocht met een heerlijke kop warme chocomel weer op te warmen. 

Geniet samen met jouw kinderen van de mooie omgeving. Ook tijdens de herfst is er voldoende te beleven voor jong en oud op Vakantiepark Het Grootslag. Jouw vakantiehuis is een mooie plek om de rest van Noord-Holland te gaan verkennen. Je zult je dan ook geen moment vervelen tijdens jouw ontspannen vakantie! 

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Trees g1dfd5c48f1920