Noord-Holland Pinksteren

Het Pinksterweekend leent zich bij uitstek voor een heerlijk lang weekend weg. De eerste Pinksterdag valt in 2023 op zondag 28 mei.

Het is dan bij ons aan het IJsselmeer vaak perfect weer, waarbij je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en de lange avonden. Afgelopen Pinksteren was het rond 20 graden, perfect fiets en wandel weer! Kom vooral langs bij de receptie voor folders met de leukste fietsroutes uit de omgeving! Hoe lekker is het om in het Pinksterweekend te vertoeven in één van de gezellige vakantiehuisjes die Vakantiepark Het Grootslag aanbiedt?

Het Noordhollandse West-Friesland is een prima plek om te genieten van mooie natuur, molens, gezellige dorpen en steden. Neem je fiets mee, of huur een fiets bij onze receptie. Pak de picknickmand in en trek erop uit in de frisse buitenlucht. 

Geen zin om Vakantiepark Het Grootslag af te gaan? Op het park zelf is ook genoeg te beleven. Ga zwemmen in het verwarmde zwembad, maak gebruik van de verschillende sportvelden of gezellig met z'n allen bowlen. Voor de kinderen is er ook nog een leuke speeltuin met supergroot springkussen aanwezig. Bekijk hier al onze faciliteiten. Uiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. 

Op vakantie tijdens Pinksteren

Pinksteren is een gezellige periode, het is meestal mooi weer en er is genoeg te beleven in de buurt van Vakantiepark Het Grootslag. Rond deze tijd is de lente bijna ten einde, de bloembollen zijn uitgebloeid. Maar de Pinksterbloemen in bermen en sloten zijn op hun mooist en de zomer komt steeds dichterbij. Een heerlijk moment om er even tussen uit te gaan. Lekker genieten in jouw eigen chalet of bungalow of op jouw eigen terras.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Boek deze maand met vroegboekvoordeel 1600 x 1040 px