Noord-Holland Oud en Nieuw

Oliebollen, appelflappen, champagne, hapjes, drankjes, het kan niet gek genoeg met oud en nieuw. Het is een traditie om oliebollen te bakken en met de hele familie of vriendenkring bij elkaar te komen om er een mooie dag en avond van te maken.

Vier samen met de andere gasten op het park Oud en Nieuw. Ga ’s avonds de dijk op waarvandaan je uitzicht hebt over het IJsselmeer op Medemblik, Wervershoof, en natuurlijk Andijk. Bekijk van daar ook al het vuurwerk en maak er een unieke ervaring van!

Ga je er 's avonds liever op uit om het nieuwe jaar in luiden? In de omgeving van het park zijn verschillende kroegen waar het altijd gezellig is. Dus je hoeft je geen moment te vervelen in Noord-Holland tijdens Oud en Nieuw!

Vakantie tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw is het bij Vakantiepark Het Grootslag erg gezellig. Je kunt een heerlijke ontspannen vakantie hebben en leuke uitstapjes maken in de omgeving. Heb je even geen zin om ergens heen te gaan? Op het park zelf is ook genoeg te beleven. Ga zwemmen in het verwarmde zwembad of gezellig met z'n allen bowlen. Bekijk hier al onze faciliteiten. Natuurlijk kun je ook een goed boek lezen bij de openhaard in jouw bungalow of chalet. Uiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. 

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kun je bij Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Vakantiepark Het Grootslag heeft chalets en bungalows!

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!


Fireworks g3c10e92711920