Noord-Holland meivakantie

Aan cultuur hebben ze in Noord-Holland zeker geen tekort. Zo zijn er veel beroemde musea, gezellige evenementen en feesten. Alleen in Amsterdam al is een hoop te vinden, zo is daar Madame Tussauds een superleuk museum wat vol staat met wassen beelden van beroemde mensen, ga een voor een met ze op de foto, een unieke beleving voor jong en oud. Of ga door The Amsterdam Dungeon, waar je door de cast van zeven acteurs meegenomen wordt in de Amsterdamse geschiedenis door middel van verschillende shows. Een stukje van de geschiedenis van de tweede wereld oorlog kun je zien in het Anne Frank museum. En zo zijn er nog tientallen andere museums die je kunt bezoeken in Amsterdam.

Of breng een bezoek aan Alkmaar waar de kaasmarkt wordt gehouden op het zeer populaire Waagplein. Aan dit zelfde plein ligt ook het bijbehorende kaasmuseum. Aan het Waagplein vind je ook allerlei gezellige cafés en restaurants waar je een hapje kunt eten of alleen een drankje kan doen.

Dit alles vind je op korte afstand van Vakantiepark Het Grootslag, waar je jouw meivakantie in Noord-Holland met een gerust hart kan doorbrengen. 

Op vakantie in de meivakantie

In de meivakantie er even tussenuit? Dan is Vakantiepark Het Grootslag een uitstekende keuze om naartoe op vakantie te gaan. Er is in deze periode veel te beleven op het vakantiepark, maar ook in de omgeving.

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal tijdens jouw verblijf bij Vakantiedorp Het Grootslag.

Vakantiehuisje huren in Andijk

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming gedurende alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als prachtige blikvangers. Maar West-Friesland nog biedt veel meer! Kom dat zelf ontdekken bij Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Familie vakantie met gezin vakantiepark het grootslag web banner 2 web1