Noord-Holland kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie met het gezin, de familie of vrienden er op uit? Vakantiepark Het Grootslag geeft je een warm welkom tijdens de koude dagen.

Ga gezellig samen een wandeling maken over de dijk en geniet daarna van een kop warme chocolademelk bij de openhaard. Of misschien tref je het en is West-Friesland omgetoverd in een met sneeuw bedekt winterwonderland. Geen zin om met die kou naar buiten te gaan, ga dan zwemmen in het overdekte zwembad "de Oase", of met zijn allen gezellig bowlen in onze bar-bowling. Bekijk hier al onze faciliteiten! 

Heb je kinderen mee, dan mag een bezoek aan Sprookjeswinterland niet ontbreken. De kleintjes zullen hun ogen uitkijken in dit sprookjespark wat elk jaar in december compleet omgetoverd wordt in een kerstparadijs.

Breng ook een bezoek aan de prachtige kerstmarkten in de omgeving van het park om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. Ga bijvoorbeeld naar de ‘Dickens dag’ in Medemblik, een gezellig avondmarkt waar vele mensen verkleed rondlopen als Dickens figuren.

Op vakantie tijdens de kerstvakantie

Zoek je een rustige maar gezellige, warme plek in Noord-Holland tijdens de kerstvakantie, dan ben je bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Kies jouw eigen bungalow of chalet uit. De meeste bungalows zijn voorzien van een knusse, sfeervolle open haard!

Het park is direct aan het IJsselmeer gelegen, een heerlijke plek om te genieten van de mooie natuur. In de directe omgeving liggen de voormalig VOC steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Hier vind je rijke historie, leuke winkeltjes, restaurantjes en vele verschillende musea.

  

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

              

Christmas g908d757211920