Noord-Holland huisje

Wil je op vakantie in een huisje in Noord-Holland? Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je een bungalow of chalet huren. Vakantiepark Het Grootslag is gelegen in het Noord-Hollandse Andijk direct aan het IJsselmeer.

In de omgeving van het vakantiepark is genoeg te doen, of je een ontspannen of sportieve vakantie wilt, het kan allemaal. In het verwarmde zwembad kun je baantjes gaan trekken of ga hardlopen over de dijk en in de bossen. In de wintermaanden kun je gaan schaatsen op IJsbaan de West-Fries in Hoorn.

Ook in de omgeving van het park is genoeg te beleven, ga de dijk op om uit te waaien en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer en zie even verderop al Medemblik liggen. In Medemblik kun je een bezoek brengen aan het Bakkerijmuseum, waar je kunt zien hoe de bakker vroeger te werk ging. Ook vind je hier het Middeleeuwse kasteel Radboud waar je door middel van tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van het kasteel en Medemblik.

Heb je zin om haring te gaan proeven? Dan kun je daarvoor in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen terecht. Naast haring proeven zijn er op het terrein verschillende tentoonstellingen. Naast de tentoonstellingen zijn er verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes die ieder hun eigen verhaal over het verleden vertellen.

Vakantie in een huisje

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je vakantie vieren in een huisje. Gelegen in het Noord-Hollandse Andijk direct aan het IJsselmeer heb je de keuze uit een bungalow of chalet. Geniet van een ontspannen vakantie, of ga je juist voor een sportieve vakantie? Bij Het Grootslag is het allemaal mogelijk.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kun je bij Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Vakantiepark Het Grootslag heeft chalets en bungalows. 

Vakantie in de meivakantie

De meivakantie is een prachtige periode om op vakantie te gaan. Je kunt heerlijk genieten van de natuur en de pasgeboren dieren. De bloemen gaan weer bloeien en de kou verdwijnt langzaam. Op Vakantiepark Het Grootslag is veel te beleven in deze periode. Je kunt wandelen over de dijk en genieten van al het moois dat West-Friesland te bieden heeft. Kom vooral langs bij de receptie voor tips en folders over activiteiten in de buurt!

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Bannerhomepageschapenopdedijk