Noord-Holland Herfstvakantie

De herfst is een prachtige periode van het jaar, alle bomen verkleuren en de kastanjes en dennenappels vallen weer met enorme hoeveelheden naar beneden. In deze periode kun je heerlijk wandelen op en rondom Vakantiepark Het Grootslag. Klik hier voor leuke wandelroutes in West-Friesland. Als je een wandeling gaat maken door het bos kom je misschien wel Eekhoorns, Egels en paddenstoelen tegen. Of ga uitwaaien op de dijk en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer.

Maar wandelen is niet het enige wat je kunt doen, je kunt ook verschillende dorpen en steden in de omgeving van het vakantiepark gaan bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Hoorn, een oude VOC stad met prachtige gebouwen en een mooie jachthaven. Daar kun je het West-Fries museum bezoeken, een leuk klein museum dat je mee terug neemt in de tijd van deze mooie regio. Vanuit Hoorn kun je ook met de oude stoomtram naar Medemblik, daarna met de boot naar Enkhuizen en dan vervolgens met de trein weer naar Hoorn. 

In Medemblik kun je een bezoek brengen aan kasteel Radboud, een Middeleeuws kasteel waarbij je door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek het Bakkerijmuseum, hier kun je zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Of breng een bezoek aan Enkhuizen, deze stad staat bekend als de 'Haringstad' vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kun je nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of ga naar Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen.

Vakantie tijdens de Herfstvakantie

De mooiste geuren en kleuren zijn voornamelijk te vinden in de herfst. De gekleurde huisjes van Vakantiepark Het Grootslag zijn weer bedolven onder de blaadjes die loslaten van de bomen. Alles wordt langzaam weer een stuk kaler en we gaan weer richting de winter. Je kunt tijdens de herfst dan ook heerlijk uitwaaien op de dijken, om na een mooie wandeling of fietstocht weer heerlijke warm te worden in jouw bungalow of chalet.  

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kun je bij Vakantiepatk Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiepark heeft chalets en  bungalows waar je heerlijk kunt verblijven.


Vakantiepark Het Grootslag 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Trees g1dfd5c48f1920