Noord-Holland Hemelvaart

Naar Noord-Holland toe met Hemelvaart? Tijdens deze feestdag is er op en rond Vakantiepark Het Grootslag voldoende te doen. Ga lekker uitwaaien op de dijk en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer, of ga een stuk fietsen.

Fiets bijvoorbeeld naar Medemblik en breng een bezoek aan kasteel Radboud, een Middeleeuws kasteel waarbij je door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek het Bakkerijmuseum, hier kun je zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Of ga juist de andere kant op en fiets naar Enkhuizen ook wel bekend als Haringstad vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kun je nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of bezoek Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. 

Op vakantie tijdens Hemelvaart

Wil je tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar vakantiepark Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen! Klik hier voor al onze faciliteiten!

Er is geen enkele reden om thuis te blijven met Hemelvaart!

Vakantiepark Het Grootslag 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Bannerhomepageschapenopdedijk