Noord-Holland fietsen

Noord-Holland is een prachtige provincie om heerlijk in te fietsen. Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je fietsen huren. Een lekker dagje uitwaaien over de dijk of gewoon gezellig fietsen met het hele gezin en tussendoor op een terrasje zitten is natuurlijk reuze gezellig.

Je kunt een eigen route bedenken of een fietsroute van internet  kiezen. Over de dijk langs het IJsselmeer fietsen is zeker de moeite waard. Geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer en laat je verbazen door de oude gemalen die allemaal nog trouw dienst doen. De provincie Noord-Holland heeft veel soorten routes om te fietsen, door de bossen, de duinen, over dijken en door steden of dorpen heen, voor iedereneen is er wel iets.

Ook starten er een aantal fietsrouts vanaf Vakantiepark Het Grootslag. Maar wil je nu naar medemblik of Enkhuizen fietsen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk

In Medemblik kunt je kasteel Radboud bezoeken, een Middeleeuws kasteel waarbij je door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek het Bakkerijmuseum, hier kun je zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Fiets je naar Enkhuizen, dan fiets je ook wel naar de Haringstad, Enkhuizen staat zo bekend vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kun je nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Of breng een bezoek aan Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen. 

Dit is niet alles wat er te doen is, ontdek alle mooie plekjes, want er valt genoeg te beleven op de fiets! Voor tips kun je langskomen bij de receptie waar genoeg folders staan en de receptionistes je graag verder willen helpen.  

Fietsvakanties

Heb je wel eens gedacht aan een fietsvakantie, maar weet je nooit waarheen? Bij Vakantiepark Het Grootslag ben je aan het juiste adres. Vanaf het park beginnen verschillende fietsroutes, maar je kunt ook zelf je route uitstippelen. In Noord-Holland beschikken ze namelijk over vele gezellige fietsmogelijkheden. Heb je geen zin om jouw eigen fiets mee te nemen op vakantie? Ook dat is geen probleem op het vakantiepark kun je een fiets huren.

Dus waar wacht je nog op, boek nu een bungalow of chalet voor jouw fietsvakantie bij Vakantiepark Het Grootslag!

Huisje huren in de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor jou en jouw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en s’ avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Sdc10266