Noord-Holland chalet

In Noord Holland kun je genieten en heerlijk op vakantiegaan. Met als hoofdstad Amsterdam heeft Noord-Holland veel te bieden voor een boeiend, spannend, kunstzinnig of sportief dagje uit. Maar dat is niet alles, ga lekker een dagje uitwaaien aan het IJsselmeer of bezoek een van de dorpen of steden die aan het IJsselmeer liggen. De natuur biedt zowel voor sportievelingen als voor mensen die willen ontspannen een leuk dagje uit.

Vakantiepark Het Grootslag is dan ook een goede keuze als je in een chalet aan het IJsselmeer wilt verblijven. In de omgeving is voldoende te doen, want er zijn veel historische steden. Maar je kunt ook iets verder weg gaan en met de boot oversteken naar Texel.

Ook een gezellig avondje uit is geen probleem. Er zijn zowel in Andijk als de omliggende plaatsen veel gezellige restaurants en cafés om een hapje te gaan eten, of alleen een drankje te doen. En daarna lekker jouw comfortabele bed in, in jouw chalet op Vakantiepark Het Grootslag.

Vakantie in een chalet

Wil je op vakantie in Noord-Holland en dan in een chalet verblijven? Dan ben je bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Hier hebben we vele chalets, waar je met maximaal 4 personen in kan verblijven. Op het park vind je verschillende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad met kleuter/peuterbad, tennisbanen, een supermarkt, een kinderboerderij en een ponyranch. Klik hier voor al onze faciliteiten. Uiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Daarnaast is er in de omgeving van Vakantiepark Het Grootslag voldoende te doen. Wandel de dijk op en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer of ga naar één van de havens in de omgeving en huur een boot, waarmee je het IJsselmeer van een hele andere kant kunt beleven.


Chalet huren in de Kerstvakantie

In de wintermaanden zijn chalets een uitstekende keuze. Door de kleine uitstraling en de houten muren zijn het zeker sfeermakers op Vakantiepark Het Grootslag, de inrichting van het interieur en exterieur kan verschillen per accommodatie. Bekijke alle chalets hier

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag! 

Dijk zijzicht chalets