Noord-Holland bungalow

Aan cultuur hebben ze in Noord-Holland zeker geen tekort. Zo zijn er veel beroemde musea, gezellige evenementen en festivals. Alleen in Amsterdam al is een hoop te vinden, zo is daar Madame Tussauds een superleuk museum wat vol staat met wassen beelden van beroemde mensen, waar je leuk mee op de foto kan gaan, een unieke beleving voor jong en oud. Of ga door de Amsterdam Dungeon, waar je door de cast van 7 acteurs meegenomen wordt in de Amsterdamse geschiedenis door middel van verschillende shows. Een stukje van de geschiedenis van de tweede wereld oorlog kun je zien in het Anne Frank museum. En zo zijn er nog tientallen andere museums die je kunt bezoeken in Amsterdam.

Of breng een bezoek aan Alkmaar waar de kaasmarkt wordt gehouden op het zeer populaire Waagplein. Aan dit zelfde plein ligt ook het bijbehorende kaasmuseum. Aan het Waagplein vind je ook allerlei gezellige cafés en restaurants waar je een hapje kunt eten of alleen een drankje kan doen.

Dit alles vind je op korte afstand van Vakantiepark Het Grootslag, waar je jouw vakantie in Noord-Holland met een gerust hart kan doorbrengen.

Vakantie in een bungalow

Wil je op vakantie in Noord-Holland en dan in een bungalow verblijven? Dan ben je bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Hier hebben we vele bungalows, waar je met 2 tot 5 personen in kan verblijven. Op het park vind je verschillende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad met kleuter/peuterbad, tennisbanen, een supermarkt, een kinderboerderij en een ponyranch. Klik hier voor al onze faciliteiten. Uiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Daarnaast is er in de omgeving van Vakantiepark Het Grootslag voldoende te doen. Wandel de dijk op en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer of ga naar één van de havens in de omgeving en huur een boot, waarmee je het IJsselmeer van een hele andere kant kunt beleven. 


Bungalow huren in de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor jou en jouw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en 's avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

 

Amsterdam g3d4a51b7f1920