Overzicht
10 februari 2024

Wandelen op en om Vakantiepark Het Grootslag

Wandelen in de buurt van Vakantiepark Het Grootslag biedt een heerlijke ervaring voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Gelegen in het schilderachtige Noord-Hollandse landschap, is het park omgeven door weidse velden, dorpjes en de uitgestrekte kustlijn van het IJsselmeer.

Een populaire route is de West-Friese Omringdijk, die langs het vakantiepark loopt. Deze historische dijk biedt prachtige vergezichten over de omringende polders en wateren. Langs de dijk bevinden zich ook diverse rustpunten waar je kan genieten van de serene omgeving en de frisse zeelucht.

Daarnaast zijn er tal van wandelpaden die door de omliggende natuurreservaten slingeren, zoals het Streekbos en het Egboetswater. Hier kan je genieten van een gevarieerd landschap, waaronder bossen, moerassen en open water. Vogelliefhebbers zullen zeker genieten van de diverse vogelsoorten die hier te spotten zijn.

Kies of plan jouw route via de website van Wandelnetwerknoordholland. 

Neem jouw hond ook mee tijdens het wandelen, dit vinden ze geweldig! Honden zijn ook welkom op Vakantiepark Het Grootslag, er zijn genoeg bungalows en chalets waren huisdieren zijn toegestaan en ook in het restaurant en de bar zijn honden welkom.

Na een ontspannen dag wandelen kun je terugkeren naar jouw bungalow en chalet of nog een hapje en drankje doen bij de horecagelegenheden op ons vakantiepark.

 

Boek nu jouw verblijf op Vakantiepark het Grootslag via onderstaande knop!

Boek hier!