Overzicht
19 augustus 2020

Snorfiets huren

Een snorfiets is een lichtere vorm van een scooter. Hij herkenbaar aan het blauwe kentekenplaatje. Dat betekent dat de snorfiets maximaal 25 kilometer per uur mag rijden en gebruik mag maken van het fietspad. 25 kilometer per uur is een mooie snelheid om te genieten van het mooie landschap rondom Vakantiepark Het Grootslag, en je hebt geen helm nodig!

Daarom is de snorfiets ideaal om te toeren, bijvoorbeeld over de Westfriese Omringdijk, langs meren en oude molens, en door leuke dorpjes. Voordeel van de snorfiets is, dat je gebruik kunt maken van paden waar je met de auto niet langs kunt. Zo ligt er rondom het Grootslag een uitgebreid fietsknooppunten-netwerk waar je gebruik van kunt maken.

Onderweg even stoppen bij een leuk terrasje, en de mooie stadjes in de omgeving bezoeken, het is allemaal een stuk makkelijker als je geen parkeerplaats voor je auto hoeft te zoeken!

Op de snorfiets ben je lekker vrij en in de buitenlucht, je hebt een flinke actieradius, zonder dat je moe wordt van de tegenwind!

Het je bij Het Grootslag een bungalow of chalet gehuurd en heb je zin gekregen in een dagje snorfietsen? Onlangs heeft Bazz scooterverhuur in Wervershoof, vlakbij het bungalowpark, een nieuw filiaal geopend. Voor € 45,- per dag huur je een snorfiets voor 2 personen. Minimumleeftijd bestuurder 16 jaar. Vergeet niet je rijbewijs mee te nemen!